Ga naar inhoud

Wanderer

Members
  • Aantal items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Wanderer

Profile Information

  • Plaats
    Drachten

Wanderer's Achievements

0

Community reputatie

  1. Wanderer

    Welke maat velg?

    Weet iemand ook of 15"stalen velgen gaan passen? ik heb nog een set met winterbandne liggen welk ik onder mijn A3 Sportback heb gehad, maar past 15" ook een 3AA Passat of is 16" de minimale maat?
  2. Afgelopen 130km iig nog geen problemen weer gehad
  3. zeker weten niet de schakelaar, dit onderdeel was veel duurder en moest speciaal door pon geprogrammeerd worden, het gaat om een computer net zoals dat je voor je ABS etc ook een computer hebt is dit de computer van de verlichting.
  4. Helaas mannen dat is mij niet exact bekend, en aangezien het garantie is krijg ik zelf geen factuur onder ogen. Ik weet niet meer dan "het regelapparaat van de (rem)lichten"
  5. Gisteravond na 3 dagen eindelijk de autow eer opgehaald, regelapparaat is vervangen en opniew gecodeerd mbv Pon, nu is het afwachten maar hopelijk is de storing nu verholpen
  6. jah een rempedaal schakelaartje kost volgens mij 10 euro... mag toch aannemen dat ze er vandaag meer tijd aan besteed hebben en een shakelaartje van 10 euro in ieder geval uitgesloten hebben of misschien zelfs preventief vervangen hebben. Wel vreemd dat een defect regelapparaat niet eerder als storing gelogd is. Overigens heb ik in het verleden wel goede ervaring met deze dealer gehad.
  7. Net gebeld door de dealer, diagnose is ditmaal "defect regelapparaat" geen idee wat hier precies mee bedoeld wordt maar die geeft het signaal vanaf de diverse schakelaar blijkbaar (verkeerd) door. Er is overleg geweest met de verkopende partij en het wordt onder garantie vervangen, moet helaas wel tot morgen wachten want het onderdeel moet besteld worden. Hopelijk is het probleem nu definitief opgelost...
  8. Te vroeg gejuicht, vandaag weer het probleem geen CC en remlichten die blijven branden. Rit daarna weer geen probleem. Leek me al wat sterk dat die schakelaar aan de andere kant van het schutbord het probleem veroorzaakte volgens mij doet die alleen iets met trembekrachtiging, rem assistentie etc. Blijf zelf toch die schakelaar aan het rempedaal verdenken. Morgen maar weer met de dealer bellen
  9. Het is opgelost door de dealer, het was idd een defecte schakelaar (konden ze uitlezen), maar volgens de dealer zat deze aan de andere kant van het schutbord onder de accu bak, dus welke schakelaar het precies is, geen idee.
  10. Hallo allemaal, ik heb deze week mijn "nieuwe" (2011) auto een Passat sedan 1.6tdi slowmotion opgehaald, super auto (ik zal hem binnenkort voorstellen) op 1 dingetje na: Tijdens de proefrit merkte ik al dat de cruise control af en toe niet werkte (viel uit en wou niet meer aan), afgesproken dat ik dit op kosten van de verkopende garage bij de lokale dealer laat maken. 'S avonds merkte ik echter dat de remlichten ook ineens continu bleven branden en sindsdien werkt de CC helemaal niet meer. Mijn gevoel zegt dat deze 2 problemen met elkaar te maken hebben en mijn eerste gedachte was dan ook de rempedaal schakelaar. Ik heb met de lokale dealer gebeld en die zeggen dat ze eigenlijk nooit meer defecte pedaal schakelaars meemaken, als ik op internet kijk is het wel een veel voorkomend probleem bij de 3B/G, over de 3AA/7B komt ik niets tegen. Er branden overigens geen lampjes in mijn dashboard van een storing, ik lees bij defecte rempedaal schakelaar vaak dat de ABS en voorgloei lampjes branden? Ik heb al op mijn kop onder de stuurkolom gehangen, maar de schakelaar is natuurlijk niet te zien, ik vermoed dat die boven de afdekkingsplaat zit? is deze gemakkelijk te verwijderen bij de 3AA? zou ik vervolgens iets aan de schakelaar moeten zien, doorgebrand oid?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden