Ga naar inhoud

ramonneke18

Members
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over ramonneke18

Profile Information

  • Plaats
    Oudenbosch

ramonneke18's Achievements

0

Community reputatie

  1. Motorcode is AZM en dr gaat gewoon Euro95 in. Het is een 2.0l 85KW...
  2. Het volgende lampje dient zich sindskort aan op het dashbord, het geheel kleurt nu aardig oranje. Komtie!! Met koude start, langere stilstand, start de auto probleemloos. Echter na een stukje gereden te hebben, motor uitgezet en vervolgens weer starten ondervind ik problemen. Motor heeft langere tijd nodig om aan te slaan, draait onregelmatig, valt soms stil en wegrijden is helemaal een crime. Sputtert en ondanks gas onderin lijkt hij maar half vermogen te leveren. Soms, niet altijd, gaat het motormanagement lampje branden. Het euvel is soms verholpen wanneer ik de auto volledig uit zet en opnieuw start. Iemand nuttige tips/ideeen waar ik kan beginnen met zoeken naar dit probleem?
  3. Er is een nieuwe direct vanaf de VWdealer gemonteerd.
  4. Oja...vergat te melden dat de auto onlangs bij de VW geweest en deze denken aan een algemeen massaprobleem. Zijn er punten bekend bij een 3BG die vatbaar zijn hier voor?
  5. Als ik de comfortmodule op deze manier ga resetten, verlies ik dan niet de ingeleerde sleutels?
  6. Auto is wederom bij een andere VW dealer geweest. Volgens deze is de stuurhoeksensor defect. Maar omdat het stuurhuis vervangen is, schijnt het zo te zijn dat de sensor enkel en alleen opnieuw ingeleerd dient te worden en geeft deze alsnog de melding defect. De VW heeft alleen geprobeerd een analyse te maken om de elektronische problemen vast te stellen (zie ander topic over CV). De vraag...Weet een van jullie of er in de regio West-Brabant iemand is die evt. een poging kan wagen om de sensor opnieuw in te leren? De officiele VW dealers hebben uiteraard liever dat ik de hoop opgeef en de auto inruil bij hun. Zie ik eigenlijk niet zitten, ben ondanks de problemen tevreden over de auto...
  7. Na het vervangen van het stuurhuis (ivm lekkage) blijft het lampje van de stuurhoeksensor en de ABS branden. De auto is voor resetten bij de dealer geweest maar deze zeggen dat de sensor verkeerd terug is geplaatst. De monteur die het stuurhuis vervangen heeft zegt echter de sensor niet te hebben aangeraakt en dat de lampjes puur en alleen gereset dienen te worden. Hij kan dat zelf niet omdat zijn VAG-programma niet uitgebreid genoeg is. Er van uit gaande dat de sensor inderdaad goed staat, auto trekt niet/nauwelijks, stuur staat recht, stand van de banden is normaal, kan deze dan gereset worden? Zo ja, zijn er dan mensen die dit kunnen zonder bij komen van de VW-dealer (waar ik inmiddels zwaar teleurgesteld in ben)?
  8. Zoals gevraagd, eerst voorgesteld, nu de vraag! Ik heb een Passat 2.0 85kw Basis uit 2001. Bij aankoop werkte de centrale deurvergrendeling, binnenverlichting, elektrische ramen voor en kofferbak (alleen met sleutel) niet. De verkoper heeft er een nieuwe Comfortmodule in gezet en daarna moest de auto naar een van hem bevriende monteur om de sleutels in te laten leren. Helaas had deze man niet veel tijd, zijn laptop weigerde en de connectie met de auto verbrak steeds. Hij stelde voor om 2 weken later terug te komen en dan ging hij verder kijken. In de tussen liggende tijd ben ik zelf gaan zoeken en kwam tot de conclusie dat mijn beste kansen bij de VWdealer lagen. Daar een afspraak gemaakt om sleutels in te leren en een andere storing te laten resetten (zie ander onderwerp). Aan de computer bij de VW-dealer hebben ze beide sleutels ingeleerd en mijn centrale vergrendeling werkt nu via de afstandsbediening. Echter...alleen op de voorportieren en kofferdeksel. Volgens de VW heeft mijn Passat geen centrale deurvergrendeling op de achterdeuren, iets dat mij zeer onwaarschijnlijk lijkt voor een sedan uit 2001... Heeft iemand suggesties/ideeen waar het euvel zich kan bevinden? Met 2 kinderen is het vaak hinderlijk om de achterste portieren vanaf voor te openen, vandaar dat ik dit probleem absoluut wil (laten) oplossen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden