Ga naar inhoud

MartijnO

Members+
  • Aantal items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door MartijnO

  1. Nice, hij zit er inmiddels in en werkt top! Ook geen last meer van de neiging om de hele weg met de telefoon in handen te facebooken en het forum te lezen [emoji4] Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. Nice! Weer wat geleerd en "probleem" opgelost.. Ideaal!!! Voor TS trouwens ook een oplossing beschikbaar, hoewel die inmiddels waarschijnlijk wel iets in elkaar geknutseld heeft... Een universele telefoonhouder met snoertje en micro-USB: http://www.volkswagen-zubehoer-shop.de/ ... ea81293841 EDIT - .. deze werkt dan dus weer net niet in de middenarmsteun Dank allen!
  3. Dank! Deze adapters had ik al eens voorbij zien komen, maar ik kan nergens vinden dat ze ook geschikt zijn voor in de armsteun (ik zie alleen maar dat ze op het dashboard gemonteerd worden).. Maar deze houders kan ik dus ook in die unit in m'n middenarmsteun schuiven?
  4. Hallo Wim, ik was van plan dat te doen zodra ik foto's van m'n nieuwste aanwinst beschikbaar heb... Martijn
  5. Het is alweer een tijd geleden dat de laatste reactie in dit item geplaatst werd, maar toch maar even een poging... Ik vraag me al tijden af wat voor een ding dat nou precies is, bovenin die armsteun. Ik had het in m'n B6 (2006 - 2009), CC (2009 - 2011) en nu ook weer in de B7.. Zelfde ding, maar geen idee waar het voor dient, en er is ook weinig over te vinden... Het lijkt inderdaad een (deel van) een telefoonhouder, maar dan...? Zijn er accesoires verkrijgbaar om daar een iPhone (of ander toestel) in te klikken ten behoeve van het opladen? Voor verbinding met de carkit heb ik hem niet nodig, maar als laadstation zou ik het wel prettig vinden om toe te passen... Kan dat zonder (al te veel) aanpassingen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden