Ga naar inhoud

fridtjov

Members
  • Aantal items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over fridtjov

Profile Information

  • Plaats
    Meppel

fridtjov's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik zal morgen eens kijken wat hij doet.
  2. Ik heb geen bars/leaks gebruikt, kan dat de boel verstoppen? koelvloeistof niveau is gewoon op niveau.
  3. Hallo, De kachel in mijn 3bg uit 2001 wordt niet meer warm. Ik heb geen climatronic. Als ik de auto start hoor een aantal keren een klotsend geluid achter het dashboard wegkomen. De kachel word helemaal niet warm of zelfs lauw meer, de motor komt wel gewoon op temperatuur. Heeft iemand een idee wat dit kan zijn?
  4. Ben benieuwd, heb zelf inmiddels via ebay een setje. Link is alleen niet meer in gebruik, maar zal vergelijkbaar zijn met de setjes in de link van Ids.
  5. fridtjov

    17" velgen

    Bedankt voor de tip!
  6. Zeker, blijkt dat ik meer nodig heb dan ik dacht. Online niet te vinden... Heb ze in Joure, maar alvast gemaild.
  7. fridtjov

    17" velgen

    Top, bedankt voor de snelle reactie!
  8. fridtjov

    17" velgen

    Hallo, Vraagje, onderstaande wordt hier op het forum aangeboden. Ik ben een leek betreft velg maten enz. en vroeg mij af of deze onder mijn 3bg passen, of zijn er dan adapters nodig? Mijn auto is (nog) niet verlaagd. Bij deze aangeboden na verkoop van mijn Passat mijn winterset. 4 maal origineel Audi RS4 17" steek 5x112. 7,5Jx17H2 ET43 Bandenmaat 225/45 17. Alvast dank voor het advies!
  9. Heeft iemand ook een idee welke OEM nummers ik nodig heb voor de afdek kapjes op de achterzijde? Ik heb die van het bakje al wel en is de asbak uit de console zonder armsteun opnieuw te gebruiken in de console met armsteun?
  10. Top, ga ik daar maar eens kijken!
  11. Ai, dat is spijtig. Ik woon in Meppel, zijn er nog sloperijen in noord Nederland die wat meer op VW gefocust zijn?
  12. Hallo, Ik heb een midden armsteun liggen voor mijn 3bg alleen mis ik nog een aantal onderdelen. Nu ben ik al een aantal weken druk aan het zoeken, maar kan nog niet vinden wat ik nodig heb. Ik mis het bakje in de armsteun en de achterkant (plastic cover aan de achterzijde, nu kijk je vanaf de achterbank in de armsteun) Heeft iemand nog tips of een adresje waar ik deze onderdelen evt kan bemachtigen?
  13. spijtig, die advertentie is alweer weg.. de zoektocht gaat door!
  14. Ik zie alleen overzichten van de lampen aan de buitenzijde van de auto's. Ik ben juist opzoek naar een overzicht van de interieur verlichting.
  15. Hoi, is er misschien iemand die een lijstje heeft met welke type lampjes er in 3bg in het interieur zitten? Ik wil alles namelijk vervangen door leds. Of zijn er ergens complete setjes te koop? Inclusief de instap verlichting natuurlijk. Er zijn hier vast een aantal die dit proces al een keer doorlopen hebben! Groet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden