Ga naar inhoud

1.8Turbo20VT

Members
 • Aantal items

  54
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

11 Good

Profile Information

 • Plaats
  Amsterdam
 1. Dag allen, Na jaren 16 inch velgen gereden te hebben, vraag ik mij af of deze velgen onder een VW Passat passen van 2003. Zijn 18 inch. Bedankt!
 2. Absoluut. Alleen maar positieve ervaringen hier. Kan in ieder geval rustig slapen straks en zonder zorgen naar werk gaan morgen!
 3. Hierbij een update, na een lekker bakkie koffie heeft Marijn mijn Passat uitgelezen. Conclusie: Een lekke slang van een secundaire pomp (zo uit mijn hoofd). Hier zat een flinke scheur in. Dit hebben we gefixt met een andere rubberen slang. Auto gestart en geen lampje meer te zien. Tevens hadden we de luchtpomp getest e.d. (vanaf zijn laptop). Weer uitgelezen en Marijn had nog wat andere kleine storingjes verholpen. (o.a tijdens het opstarten liep de auto stationair onregelmatig/niet mooi stil). Marijn, nogmaals dank voor alles en alle uitleg! Ik ben weer wat wijzer geworden. Dank!
 4. Heel graag kan je me svp een DM sturen. Met je 06 dan bel ik je. (Pagina's laden traag op telefoon momenteel) dank je wel!
 5. Hallo allen, Mijn 1.8T van 2003 brand uitlaatgas lampje. Kan ik hiermee doorrijden? Hij knippert niet maar brand oranje. Dit deed hij na 10 min rijden, ik reed 70 op CC met Airco aan. Straks misschien maar EUR 98 tanken van BP? Iemand die in Amsterdam of omgeving mijn Passat ASAP kan uitlezen? Dank. Update: afspraak met Marijn ingepland. Straks update ik meer wat het is/was. Groeten
 6. Hilversum ben ik alleen doordeweeks aan het werk. Mocht Rachid niet reageren dan update ik je wel.
 7. Hallo naamgenoot! Ik stuur je nu een PB, ben in Amsterdam.
 8. Hij deed een keer niks op snelweg voor een korte duur van 2 seconden. Ik reed 120.
 9. Dag allen, Iemand die mijn Passat kan/wil uitlezen? In A'dam zit ik. Maar werkzaam in Hilversum. Liefst ergens in Noord-Holland of Flevoland. Dank! PS: Gaat om een Passat 1.8T 20V van 2003
 10. Auto opgehaald van garage, meneer zegt zelf dat het ook de resten van de oliepijlstok zijn. Auto gestart, uurtje laten draaien en geen lichte tikken te horen. Hij zei zelf als de spanner plastic-ding kapot was, dan zou het enorm ratelen. Iets wat @@marijnensam mij ook hebben verteld. Marijn, nogmaals dank bij deze voor het zien dat dit de plasticdeeltjes zijn van de oliepijlstok. Blij dat ik jullie heb!
 11. Hmm, oke. Als zo iets stuk is, merk je dat aan de rijgedrag? Of geluid bij opstarten? Heeft die ook een donkeroranje kleur?
 12. Excuses, gevonden. Zie echter niks orange achtig. Ligt vast aan mijn ogen.
 13. Sorry, kan geen topic vinden met pagina 8. Kan je svp linkje sturen.
 14. Dank voor uw reactie. Onze oude oliepijlstok is inderdaad stuk. De onderste laagje, komt van de oude oliepijl stok! Nogmaals dank daarvoor!!! Maar, dat grote ding rechts, vraag mij af wat dat is. Kan de nokkenassversteller/spanner de plastic deeltje daarvan in de carterpan komen? Zo ja, kan iemand zien of die dat op de foto daarvan lijkt? Ik denk van niet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden