Ga naar inhoud

Marcel0711

Members
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Marcel0711

  • Verjaardag 07-11-1984

Profile Information

  • Plaats
    Utrecht

Marcel0711's Achievements

0

Community reputatie

  1. Dat snap ik Jan, bedankt. Maar aangezien ik niet zo'n rommelaar ken, gooi ik de vraag in de groep. Marcel
  2. Ik snap echt niet waarom de code van de dealer niet werkt... Het enige dat inderdaad zou kunnen is dat er iemand mee gerommeld heeft ofzo. Ik neem het de dealer ook niet kwalijk, maar vind het wel vreemd dat de dealer (met hun mooie techniek) niet achter de "nieuwe" code kan komen, maar een "rommelaar" wel. Weten jullie toevallig waar ik terecht zou kunnen om de code te laten wijzigen in de originele code?
  3. Beste leden, ik heb afgelopen Maart een VW Passat variant gekocht, waar een RCD 510 in zit. Nu is tijdens mijn vakantie de turbo van mij auto kapot gegaan en deze heb ik dus laten repareren. De stroom is eraf geweest tijdens de reparatie en nu heb ik dus een radio code nodig. De (geen vw dealer) garage kon hier niet achter komen en verwees mij naar een vw dealer, om de code op te vragen. Dit advies heb ik opgevolgd en ik dus naar de vw dealer in De Bilt. Na een hoop bellen en heen en weer lopen van de monteur kwam hij eindelijk met een code. Deze blijkt dus NIET bij de radio te horen, terwijl ze op de manier zoals het moet, de code hebben opgevraagd. Verder konden ze dus niets voor mij doen, en ik zit dus NOG STEEDS met een radio die het niet doet EN een code die het niet doet... Ze konden er wel achter komen dat de radio niet als gestolen geregistreerd staat e.d. Nou, bedankt man! Is er hier iemand (liefst ergens tussen Utrecht en Amsterdam) op het forum aanwezig die mij uit de brand zou kunnen helpen? Ik hoor het ECHT heel graag!! Groeten, Marcel.
  4. Marcel0711

    ESP knop.

    Beste ids, bedankt voor de info. Zie de volgende link. uiteraard is, mezelf voorstellen, het eerste dat ik deed op dit forum: viewtopic.php?f=104&t=52518 Fijn weekend. Gr. Marcel.
  5. Marcel0711

    ESP knop.

    WAUW! Wat een snelle en nuttige reacties! BEDANKT daarvoor! Dat (chrome) frame om de pook, kan ik die zo omhoog trekken zonder dat het kapot gaat?
  6. Marcel0711

    ESP knop.

    Goedemorgen allemaal! Ik heb (voor de monteurs onder ons) waarschijnlijk een relatief makkelijke vraag. Ik ben sinds kort in het bezit van een passat 2.0 tdi variant uit 2005. Nu ben ik erachter gekomen dat de knop om de ESP uit te schakelen (links naast de handmatige versnellingspook) niet werkt. Ook licht het knopje niet rood op zoals de rest van de knoppen wanneer de verlichting is ingeschakeld. Dus ik wilde deze los halen om te kijken wat ik hieraan kan doen. De ESP werkt overigens wel, want dat heb ik gelijk uitgeprobeerd. Dus ik ga ervan uit dat het in de schakelaar zit. Misschien is het omdat ik bang ben dat ik alles gelijk stuk trek ofzo, maar ik heb GEEN idee hoe ik deze knop (op de juiste manier) los kan halen. Ik kan het ook nergens op internet terug vinden. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen, zodat ik daar vandaag nog iets aan kan doen. Bij voorbaat is mijn dank groot. Gr. Marcel.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden