Ga naar inhoud

passatc3vanmij

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over passatc3vanmij

Profile Information

  • Plaats
    amsterdam

passatc3vanmij's Achievements

0

Community reputatie

  1. oké even een update van mijn zijde, blokjes gekocht, wiel er af gehaald. natuurlijk de handrem niet ingeschakeld. eenvoudig 2 boutjes los gedr. daarna kun je het huis zo optillen. ik heb geprobeerd met een grote tang de cilinder terug te drukken maar dat gaat niet hier is dus wel degelijk speciaal gereedschap voor nodig.. alle andere omzin over vac com shit is te vergeten
  2. Dus van een vraag zijn het er nu twee geworden. 1. kan je de cilinder zelf terug drukken ( of moet je die laten indraaien ) 2. kan je zonder vac com stand, je rem los halen ?
  3. hoi Barry. sorry voor mijn dom geklets ,, maar als ik de handrem niet aan zet. kan ik de klauw toch zo los halen? ik dacht dat het probleem meer zou zijn om de remcilinder in te drukken ? ergens las ik dat dit niet kan dat je daar een draaiding voor nodig had?
  4. oke,, ik heb nu 6 prijsopgavens de duurste is 225 euro en de goedkoopste is 114.00 euro. Daarom heb ik zelf maar eens naar Eddy vos gebeld totale kosten van de blokken is 45.00 euro.. Dus mijn idee,, doe het zelf wel... hoe moeilijk kan het zijn.. neem aan dat de beunhaas ook geen Vagcom tot zijn beschikking heeft? en ik heb ook geen automatische elektronische parkeerrem ( moet hem zelf aan en uit zetten )
  5. Beste mensen. Vraag, kan ik zelf mijn remblokken vervangen achter op mijn auto? Ik heb elektrische handrem (knopje) Ik heb wel vaker blokjes vervangen maar dit op autos die wat ouder waren. Ik hoor namelijk iets over een speciaal tool voor remcilinder indraaien ?? Is dit waar? Mvg Gaat om passat 1.9 tdi 2005
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden