Ga naar inhoud

leotuin

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over leotuin

Profile Information

  • Plaats
    Harlingen

leotuin's Achievements

0

Community reputatie

  1. leotuin

    geen vermogen

    Vandaag de auto een grote beurt laten geven waarbij de garage meteen naar het motorvermogen probleem heeft gekeken. Er zat een scheurtje in het turboslangetje. Hiermee zou het probleem opgelost moeten zijn. Nogmaals dank voor het meedenken! Leo
  2. leotuin

    geen vermogen

    Dank voor jullie reacties tot nu toe, maar waarom gaat de motor in de noodloop? En wat kunnen de consequenties daarvan zijn? Vandaag weer een paar keer gereden en alles lijkt normaal.
  3. leotuin

    geen vermogen

    Goede dag! Ik ben Leo en rij al en paar jaar in verschillende Volkswagens diesel automaat. Sinds vier maanden rij ik in een Passat variant 1.9 TDI 130 Pk automaat van januari 2005. Gekocht met 260.000 op de teller en inmiddels naar 275.000 gereden. Gisteren reed ik op cruise controle met 100 op de snelweg. Toen ik in wilde halen en gas gaf reageerde de toerenteller wel maar mijn snelheid niet. Heel langzaam ging de snelheid omhoog, kortom geen acceleratie. Ik ben zo doorgereden tot ik mijn bestemming bereikt had. Op de terugweg was alles weer normaal. Herkent iemand dit?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden