Ga naar inhoud

dylanvdstelt

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over dylanvdstelt

Profile Information

  • Plaats
    Haren-Altenberge

dylanvdstelt's Achievements

0

Community reputatie

  1. Zekeringen allemaal weer nagekeken en zekering 6 was nu kapot. Direct vervangen en zekering 18 ook gelijk vervangen, maar nog steeds geen resultaat. Het probleem met uitlezen is dat ik niet naar de garage toe kan want alle deuren liggen eruit. Als ik deze er weer in zet schieten ze weer op slot en gaan ze niet meer open.
  2. inmiddels de regelmodule vervangen en er werkt nog steeds niets. wel zag ik dat er onder de bestuurders stoel bij de kabels vochtig was. nu eerst dit maar eens droog maken en nakijken.
  3. Oke harstikke bedankt. Hier had ik zelf nog niet aan gedacht. Dan ga ik die vanavond ombouwen van de andere passat.
  4. Sinds vorige week heb ik last dat mijn centrale deurvergrendeling nergens meer op reageert. Ook zakte me ramen naar beneden en dakraam ging open en ging daarna ook niet meer dicht. Ik zat dus opgesloten in de auto. Want deze wilde ook niet meer open. Gelukkig kon ik via het raam eruit klimmen. Nu heb ik inmiddels de deur eruit gezaagd en alle zekeringen en relais aan nagekeken. En heb ik van het weekend een passt met schade erbij gekocht en de computer verwisseld. Ook heb ik al geprobeerd de hele deur ook te zetten. Maar nog steeds zonder succes. Heeft iemand misschien een goude tip. Ben nu inmiddels een beetje ten einde raad. Alvast heel erg bedankt!!!
  5. Oke harstikke bedankt ga ik toch nog even hobby'en
  6. goedendag, ik heb een passat variant uit 98 en heb een probleem met het slot aan de bestuurders kant. wanneer ik deze op slot wil draaien, schiet hij meteen weer open. de rest van de deuren en kofferbak gaan wel op slot. maar de bestuurders deur schiet gelijk weer open. heeft iemand hier ervaring mee? ook reageert de deur linksachter nergens op. ik heb het slot mechanisme al eruit gehaald en helemaal schoon gemaakt en alles nagekeken, maar kon niks geks vinden. alvast bedankt voor de moeite. gr dylan
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden