Ga naar inhoud

highline 2003

Members
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over highline 2003

Profile Information

  • Plaats
    arnhem

Overige

  • Vagcom
    nee

highline 2003's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik ben vandaag bezig geweest om de leuning van de achterbank te monteren. Het lijkt er echter op dat deze iets breder is dan die van de passat. wat moet ik evtl. aanpassen om hem in de passat gemonteerd te krijgen? Ik ben benieuwd naar uw evtl. oplossingen.
  2. Wel vreemd eigenlijk dat alle gloeilampjes van de gewone verlichting al 2 draadjes hebben, terwijl dit eigenlijk maar bij 1 fitting per lamp gebruikt wordt????
  3. highline 2003

    achterlampen

    Hallo allemaal, Deze week reed ik achter een passat sedan bg met russisch kenteken. de auto was vrij standaard uitgerust maar had wel van die mooie zijlampjes in de bumpers. Hetgene wat mij echter opviel was, dat toen hij remde, alle 2 de rode rondjes van de achterlichten (links+rechts,4 in totaal dus) feller gingen branden, iets wat zeer duidelijk was. ik heb niet het idee dat ze dit zelf geknutseld hadden. Weet iemand hoe ik dit mogelijk ook kan krijgen op mijn bg variant, want het was zeer duidelijk/veilig. alvast bedankt voor uw reactie.
  4. Hallo, op het forum heb ik gelezen dat de voorstoelen van een audi a6 bouwjaar 1999-2004 ook in een passat van bouwjaar 2003 passen. nu heb ik een leuk recaro interieur gezien uit zo'n audi a6 avant, maar heb ik de volgende vragen: -passen deze voorstoelen inderdaad zonder aanpassingen in mijn passat? -Hoef ik ook geen andere gordels te monteren? -het recaro interieur is electrisch verstelbaar, ik heb alleen stoelverwarming, rest handmatige bediening, ligt hier een standaard passende stekker voor in de auto of moet ik hier veel voor aan gaan passen om de stoelbediening werkend te krijgen? -is de achterbank van een audi a6 avant ook makkelijk goed passend in mijn variant te krijgen? ik hoop dat clubleden mij al eens voor zijn geweest met deze ombouw en daarmee mijn vragen kunnen beantwoorden(of dat jullie mij deze ombouw afraden( ik ben niet super technisch). alle tips zijn welkom met vriendelijke groet. Robin
  5. Nee, dat valt best mee. het is ook het zitgedeelte wat zo "doorzakt" Hierbij een foto van de stoelen
  6. Hallo, sinds enkele weken heb ik nu een passat 2003 highline met half leer/half alcantara bekleding. het is mij opgevallen dat de stoelen heel zacht zijn, je zakt echt iets in de stoelen.(krijg rugpijn in onderrug) De auto heeft 146000km gereden, dus ik kan me niet voorstellen dat de stoelen doorgezakt zijn. omdat ik van stevige (sport)stoelen hou, zoek ik naar een oplossing.(voorheen audi s line en skoda octavia/golf5 sportstoelen gehad, super stoelen). volgens mij is er maar 1 type stoelen geleverd voor de passat(geen sportuitvoering met stevige sportstoelen). zou nieuwe schuimvulling een oplossing kunnen zijn, of zijn deze ook al zacht en zonder veel zijdelingse steun? hebben jullie evtl een oplossing of een tip voor evtl. andere stoelen die makkelijk te plaatsen zijn. voor de rest super tevreden met de auto. groeten en bijvoorbaat dank voor jullie reactie
  7. Mijn recent gekochte passat highline 2003 is uitgerust met chrome dakrails. omdat ze in zeer slechte staat zijn, wil ik ze vervangen. nu ben ik zeer geschrokken van de onderdeelprijzen. nu wil ik eigenlijk een gebruikte zwarte set kopen en deze eventueel in de kleur van de auto spuiten. passen de dakdragers van het model 1999 tot 2001 ook op mijn model uit 2003? of moet ik echt opzoek naar een setje van model 2001 tot 2004. alvast bedankt voor uw reactie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden