Ga naar inhoud

Fendtgek

Members
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Fendtgek

  1. Hebben we gecontroleerd, staat nog op 10 min.
  2. Nou dat is dus het probleem, vagcom vind geen fouten. Kabels naar de achterklep gecontroleerd, in orde. Relais doorgemeten, in orde. Paneel climant control gewisseld, geen verschil.
  3. Hallo, De achterruitverwarming schakelt na +- 2 seconden weer uit na inschakelen. Zekering is goed, ruit doorgemeten is ongeveer 2 Ohm, relais doorgemeten schakelt goed. Wat kan nog meer een oorzaak zijn? Auto heeft ook spiegelverwarming, deze werkt ook niet. Lijkt mij dezelfde oorzaak, maar welke? Passat 3C, BJ 2006 Alvast dank.
  4. krijg dus geen problemen met leeglopen accu ed?
  5. Oke mooi zo, gewoon plug en play dus, ideaal.
  6. Hallo, Ik wil graag een RNS510 in mijn passat hebben, BJ 2006. Net een nieuwe besteld, let op wel imitatie. Nu zit ik rond te kijken voor het coderen, maar die zie ook van alles over gateway vervangen e.d. Inmiddels zie ik door de bomen het bos niet meer, iemand die het duidelijk uit kan leggen? Gaat om een splinternieuwe, met android, wifi, USB alles erop en eraan. Alvast dank. PS Vag-com aanwezig.
  7. Dank voor de reacties. De foutenanalyse is helaas niet uit te voeren, want er is gewoon niks meer zichtbaar op t linker schermpje. Zojuist via mp van de adverteerder VAG onderdelen een gebruikt paneeltje gekocht, even vervangen en t is weer klaar.
  8. Dank voor je reactie. Teruggaan naar de verkoper zal geen zin hebben, was geen dealer, gewoon een 'handelaar'. Foutenanalyse wil denk ik niet, is geen climatronic volgensmij... is een passat 3C die heeft een ander systeem.
  9. Hallo, Ik heb vandaag mn eerste passat gekocht, zie voorstel forum. Nu even een vraagje: Toen ik ermee naar huis reed vielen de cijfers op het display weg, steeds vager en nu staan er nog maar 2 streepjes. Is dit eenvoudig op te lossen of moet er een nieuwe unit in? Alvast dank.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden