Ga naar inhoud

superwuppie

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over superwuppie

Profile Information

  • Plaats
    's-Gravendeel

superwuppie's Achievements

0

Community reputatie

  1. Informatie van tvs!!!! De mechatronic gaat dus wel van kapot van de andere olie. Naar aanleiding van het stilvallen van auto’s in de Chinese markt, zie http://english.cntv.cn/program/bizasia/20130402/107682.shtml is er een actie gaande dat uw auto retour zou moeten naar uw VAG dealer, voor nieuwe DSG olie en een software update. De hoge kwaliteit synthetische olie wordt vervangen door conventionele minerale olie. Het zou voorkomen dat de auto bij heftig stadsverkeer nu en dan zou wegvallen. In landen met hoge luchtvochtigheid en hoge temperaturen kan dit het geval zijn. Dit is echter volgens ons voor ons deel van Europa niet nodig. Ons zijn 0 gevallen bekend in dit deel van Europa. We hebben al honderden van deze updates ongedaan gemaakt. De Mechatronics gaan kapot en de bakken gaan bijgeluiden maken.
  2. Trouwens een nieuwe (andere) mechtronic moet ook aangemeld worden op de canbus neem ik aan?!
  3. Kan dit niet te maken hebben met de vernieuwde olie?? Hebben ze 1.5 jaar geleden gedaan. Dat dit de afdichtingen hebben aangetast???
  4. Jij ook bedankt! Hoe en waar kan ik zien of het daar vandaan komt. Want hij rijd nog wel normaal! Als de melding er is (op display) is die op te heffen door de auto te stoppen en weer te starten. Dan kan hij zomaar weer even weg blijven.
  5. Dank je wel voor je reactie. Wat houd dat in???
  6. superwuppie

    DSG hydraupomp fout

    ik heb een passat 1.4tsi van 2010 met dsg 7 traps automaat. nu ging van de week tijdens het rijden de versnellings aanduiding knipperen ( auto rijd wel normaal) na het uitlezen gaf hij dus de code 006079 aan. hydraupomp. wat kan dit zijn??? de bak zweet wel olie..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden