Ga naar inhoud

jkemps

Members
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over jkemps

Profile Information

  • Plaats
    Koersel

jkemps's Achievements

0

Community reputatie

  1. De lijsten van de voorste en middelste zij-vensters zijn makkelijk te vervangen, maar hoe zat het met de lijsten van de vaste achterste ramen, gingen die ook makkelijk los ? Volgens mijn carrosier kan dit normaal niet (de achterste lijst zou volgesn hem vastgekleefd zitten - is wel geen VW specialist) en volgens hem dienen de achterste lijsten samen met het vaste raam met rubbers vervangen te worden ? . Heb nu ook contact genomen met 2 VW dealers. De ene geeft mij door dat volgens zijn computerprogramma de lijst apart te bestellen is, en de andere VW dealer zegt dat de lijst met rubbers en glas vervangen moet worden. Maakt wel een groot prijsverschil ???
  2. Hallo, ik zou een beschadigde chrome sierlijst van het vast achterraam (Passat Variant 2013) willen laten vervangen . Volgens VW dealer dient het volledige vensterglas met de sierlijst erop vervangen te worden. Ik vind dit nogal raar daar het mogelijk is om deze sierlijst appart (zonder vensterglas) te bestellen. Iemand hier enige ervaring mee?
  3. Allemaal , thanks voor de informatie. Ik denk dat ik eens een afspraak ga maken voor een ozon behandeling. Normaal is er nog fabrieksgarantie tot 03/2015, maar ik denk niet dat die incontinente oma's, lijken en omgevallen melk dekt . Wat er juist met die wagen is gebeurd zal moelijk te achterhalen zijn, de vorige eigenaar was AVIS verhuur.
  4. Hoi, ik heb sinds 2 weken een 9 maand oude Passat Variant gekocht bij een 2de hands autohandelaar. De handelaar had mij verteld dat dit een ongeval vrije wagen zou zijn. Nu heb vanaf de 2de dag lichte geurhinder ontdekt maar wist niet van waar dit kwam. Het werd wel erger als ik de achterbank neerklapte. Nu heb ik gemerkt dat deze geurhinder komt uit de (vilten) vloerbedekking onder de achterbank. Toen ik deze vloerbedekking verwijderde, zag ik een soort van (gesmolten?) beschermstrips (met ook deze geur) op de metalen vloerdeel onder de achterbank en in de kofferruimte. Mijn vraag is of de Passat zo uit de fabriek wordt geleverd of dat deze strips er later zijn geplaatst (herstelling is vanwege een zwaar ongeval ??). Zoja, dan heeft de handelaar gelogen. De wagen komt uit Duitsland. In bijlage meer foto's die meer duidelijkheid geven.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden