Ga naar inhoud

emielio

Members
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over emielio

  • Verjaardag 09-08-1973

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Midden Drenthe
  • Naam
    Emiel Löhr

Overige

  • Vagcom
    Geen

emielio's Achievements

0

Community reputatie

  1. ervaring rijker, illusie armer @@bm-er: Bedankt voor je reactie. Het is dus een 'af'-fabriek onderdeel bedoeld als "ondersteuning" voor o.a. de interieur verwarming? Ik had ook even geïnformeerd bij Fabertronics en kreeg onderstaande mail (wat de bevindingen hier ook vaststellen) - al heb ik modeljaar xxxx-2010.
  2. Valt niet mee om het goed op de foto te krijgen. Zit echt weggebouwd. Het ene plaatje vertoond het serienummer van de waterpomp. Het lijkt op een Webasto V55 als ik zo wat Google, maar ik ben een leek, en heb nog steeds geen typeplaatje kunnen zien. Wellicht herkennen jullie er iets in. https://www.ebay.de/itm/Audi-Seat-Skoda-VW-Original-Wasserpumpe-Heizung-Webasto-V55-GLY-7N0965561B-NEU-/381534224728 http://www.touran-club.ru/f/webasto/8077-cirkulyacionnyi-nasos-pompa-dlya/p22
  3. Ja, ik heb hem gezien. Ik heb geen mistlampen, maar daar zit nu een zwart roostertje. Daar heb ik even met mijn telefoonzaklamp doorgeschenen. Ik zag de standkachel zitten van het merk Webasto. Ik zag het logo. Ik zal proberen morgen een foto te maken.
  4. Ik ga morgen bij daglicht kijken of ik iets kan zien. Ben erg benieuwd. Bedankt tot zover!
  5. Tja, we hebben dat destijds niet opgeslagen. Dus een uitdaai kan ik (op dit moment) niet plaatsen. Ik heb geen idee waar ik moet zoeken. Die zit vast onder de motorkap. Kan je me vertellen waar die ongeveer zal moeten zitten?
  6. Hoi, ik rijdt nu al enige tijd in een VW Touran. Vorige week was de auto voor de APK afgekeurd omdat hij uitlaatgassen lekte. Ik had de APK bij de Kwikfit laten doen, maar die repareren dat soort dingen niet en verwijzen naar de specialist. Vandaag is de auto bij de garage geweest en die concludeerde een lekke EGR-koeling. Dus die moest vervangen worden. Vooraf kreeg ik een prijs door. Later op de dag werd ik gebeld dat de auto klaar was. De reparatie was wel wat duurder, omdat ze erachter kwamen dat er een standkachel op de auto zat. En daardoor waren er nog wat extra buizen en slangen die ze moesten ombouwen. Toen dieseltje een tijdje geleden zijn VAG-com aansloot op mijn auto kwamen we ook al de standkachel tegen. Ik wist niets van deze standkachel, maar met de winter in aantocht.... Mijn vraag is nu, hoe ik die kachel kan gebruiken. Ik heb geen enkel knopje in de auto waarmee de kachel te bedienen is. Wie weet hier meer van en kan me verder helpen met het verder uitzoeken (op afstand). Het liefst zou ik e.e.a. weer gewoon in gebruik willen nemen. Dus specialisten, ik hoor graag van jullie Ik zou graag eerst het merk en type willen vaststellen. Is het een achteraf gemonteerde, of eentje die af fabriek er al in zat. Ik heb geen idee waar ik zou moeten beginnen.
  7. Hoi, ik heb een RNS510 met de volgende kenmerken: Delivery part number: 1T0035680D HW-version: H03 SW-version: 4020 Probeer een kaartupdate uit te voeren, en gebruik een v14 DVD. De update start, maar halverwege stopt deze met "Voer navigatie DVD in." Heel vaak geprobeerd, maar telkens wordt het proces afgebroken. Daarna besloten om de update via SD kaart te doen. SD kaart klaar gemaakt, CD gebrand. Na de boot wordt de CD geladen. Daarna komt een herstart en daarna lijkt de RNS weer gewoon te starten... Dus ook dit werkt niet. Heeft iemand nog ideeen hoe ik de kaartupdate kan realiseren?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden