Ga naar inhoud

Rob Groen

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Rob Groen

  1. Heb het probleem ook gehad. Dealer heeft veren vervangen voor garantie. Later las ik in het instructieboek dat de veren in de winter moeite hebben om het deksel te openen en je een handje moet helpen.
  2. Rob Groen

    Achterklep

    In het instructieboek Passat sedan 2011, staat dat de kofferklep bij koud weer niet goed opent en dat het normaal is. Ik heb dat pas gelezen nadat de dealer de telescoopveren al had vervangen.
  3. 4 oktober 2013 Bij mijn Passat sedan van maart 2011 is het 2x gebeurd dat het kofferdeksel spontaan opende. Toevallig of niet regende het beide keren. Ik heb nog geen actie naar dealer of importeur ondernomen. Op mijn vorige Passat van 2001 zat nog de mogelijkheid om het kofferslot te vergrendelen zonder dat de automatische vergrendeling kon werken. Als het ware op het nachtslot. De sleutel moest dan in een aparte stand gedraaid worden. Dat gaf de zekerheid dat de kofferruimte veilig dicht was. Er was ook nog een vergrendeling op de rugleuningen van de achterbank, te bedienen met de contactsleutel; dus ook via het interieur kon je niet in de koffer komen. Beide voorzieningen zijn er niet meer; heel jammer. Heeft iemand een idee voor een modificatie?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden