Ga naar inhoud

Alex001

Members
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Alex001

Profile Information

  • Plaats
    Enschede

Alex001's Achievements

1

Community reputatie

  1. Lijkt me voor mijn situatie ook een mooie oplossing: momenteel heb ik een mfd2 en kan niet koppelen met een iphone. De navigatie is sterk verouderd (v4). Met Dreke geprobeerd module onder bijrijderstoel te vervangen, maar helaas niet gelukt. Zou iemand mij kunnen helpen met bepalen of een rcd330 in mijn situatie werkt? Heb een aantal vragen: - waar bestellen (vw original of via al-iexpress) - past het in mijn auto (passat 20007, gateway versie "E" denk ik (ivm leeg lopen accu) - rode fis, knoppen op het stuur, blijft dit werken? - daadwerkelijke uit- en inbouw
  2. Ik zie op internet bij autopar bijvoorbeeld rcd660 staan, wat is het verschil met een rcd330?
  3. Beste dre, Dat klinkt goed, kan niet helemaal uit de documentatie op internet achterhalen of dit ook werkt met mijn setup, maar als jij aangeeft dat het werkt wil ik het graag proberen. Wat betekent -zonder index-? Sorry, ben echt een leek op dit gebied. Wat zijn de kosten?
  4. Ok, bedankt voor de snelle reactie. Ik kan deze module beperkt vinden op internet, en zie een flink prijskaartje staan (300,- euro). Zou ik dat ergens kunnen testen? Of zijn er andere opties?
  5. Beste mensen, In mijn passat zitten de volgende elementen: - mfd2 - mfd, rode letters - ht-2 module onde de bijrijdersstoel - bluetooth paring adapter houder in de armleuning - uit het dashboard komt een dingetje met een telefoontoetsenbord - ik denk al-met-al een premium Nu wil ik graag mijn iPhone koppelen, maar dat lukt niet. Voor zover ik begrijp werkt alleen iets met het rSap protocol. Maar dat ondersteunt iPhone niet. Zijn er mogelijkheden voor mij? bijgaand wat foto's, niet mijn interieur, maar van internet gevonden. De cradle zit wel in mijn armsteun, maar de paring adapter heb ik niet. Zou het werken als ik die aanschaf? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden