Ga naar inhoud

aseelen

Members
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door aseelen

  1. @@Ozzy40 Niet iedereen is even handig met autoelectronica en een schroevendraaier, dus ja ik ben blij dat het voor dit bedrag geregeld kan worden. Tevens een jaar garantie op de inbouw en belasten. Prima toch!
  2. Afgelopen weekend ben ik bij www.topxenon.nl geweest om mijn 3C van H7 naar Xenon om te laten bouwen. Zeer vriendelijk ontvangen en alles is netjes door hem uitgevoerd, kosten € 130,- incl. inbouw en onderdelen. Tot nog toe erg tevreden met het resultaat en vooral het lichtopbrengst is subliem!
  3. Ik denk dat ik nog wat extra uitleg dien te geven .... Er zat een RNS510 met premium telefoon in deze auto. De RNS is defect gegaan (bij de vorige eigenaar) en is vervangen voor een Pioneer. Daarbij is de telefoonmodule (onder de rechter voor stoel) losgekoppeld (nog wel aanwezig). Er zit nl. een BT module in de pioneer en deze werkt goed. (ook via het stuur) Echter nu wil ik weten of ik (zonder schade) de telefoonmodule onder de rechterstoel weer kan activeren (stekker erin) om met een BT-Pairing module (op het dashboard) een 2de carkit in de auto te realiseren. Dan kan ik telefoon 1 op de radio koppelen en telefoon 2 op de het VAG systeem.
  4. Hi Dieseltje, Dank voor je reactie! Er zit ook nog een origineel VW systeem in deze auto, maar deze is ontkoppeld, nu is de vraag, kan deze ook weer aangekoppeld worden, zonder da tik een probleem veroorzaak. Ik ben bang dat de 2 systemen elkaar in de weg gaan zitten, maar weet dit niet zeker. Dank, Alexander.
  5. Hi Allemaal, Sinds enige tijd beschik ik over een VW Passat variant uit 2009 (comfortline). Bij de aankoop zat er een Pioneer AVIC-F950BT systeem voor navigatie en radio met telefoon functie. Mijn toestellen koppelen beide prima aan deze module echter niet tegelijkertijd. (Heb een zakelijke en privé telefoon.) Er zit ook een telefoonvoorbereiding in de auto met zo'n houder op het dashboard. Hierin een BT - Pairing adapter gestopt, echter kon ik deze niet vinden. Na nader onderzoek blijkt dat de kabel onder de rechter voorstoel bij de telefoonmodule te zijn ontkoppeld. Dan kan er ook geen signaal komen Nu is mijn vraag, kan ik deze kabel 'zonder problemen' er weer instoppen zodat ik 2x een BT carkit in de auto heb of gaat dit problemen veroorzaken? Alvast dank voor jullie reacties! Alexander Seelen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden