Ga naar inhoud

Paulus7109

Members
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Paulus7109

 1. en waar heb je deze gekocht?? Ik zou ze ook graag bestellen voor mijn CC Thx
 2. Hoe kan je zien of je een A, B, C type hebt?
 3. Paulus7109

  verlagingsveren CC

  Hoi, Ik wil mijn CC verlagen met behulp van enkel de veren. Nu heb ik op het net al enkele veren gevonden. Eibach pro kit. verlaging voor 25mm en achter 20mm. H&R 29162-4 verlaging voor en achter 30mm. Nu ik weet dat het zeker niet extreem laag is, sommigen onder jullie zullen misschien zelfs zeggen dat het geen verlaging is. Nu ik wil enkel voor een beetje sportievere look gaan. Heeft er soms al iemand ervaring met de bovengenoemde verlagingsveren?
 4. Hij doet het nog niet. Ik zit wel niet met de nieuwe cc, maar met het oude model de passat cc. Heb gemerkt dat de long code bij deze link wel helemaal anders is dan de mijne. Zou de VW dealer mij misschien kunnen helpen? Wat wel is, telkens ik de long coding aanklik en de code aanpas, en ik sluit de long coding af, dan zegt het programma dat ik geen nieuwe code heb aangemaakt? Ligt het misschien aan mijn versie van kabel?
 5. Hoi, Heb sind 2 maanden een Passat CC van 2011. Bij mijn vorige auto (golf 6 GTI) had ik de coming home al automatisch geprogrammeerd met VCDS. Nu wou ik dat bij mijn passat ook doen, meer bepaals in Byte 23 bit 5. Alleen als ik kijk in mijn VCDS komt die bit 5 helemaal niet te voorschijn. Nu kan ik zelfs de long code niet aanpassen. hij neemt gewoon geen wijziging aan. Iemand een idee wat het probleem kan zijn?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden