Ga naar inhoud

VR5tester

Members
  • Aantal items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over VR5tester

Profile Information

  • Plaats
    Hoorn

VR5tester's Achievements

0

Community reputatie

  1. hoe kan ik controleren of de cruisecontrole contact heeft, kan dit alleen maar met de vagcom? welke waarden zijn er bekent? is het gasklephuis het enige struikelblok voor de cruisecontrole of is de hendel met zijn schakellaars ook nog een?
  2. nee , er branden geen lampje meer. ook geen klachten meer. ik heb nog wel een paar vragen over verbruik en cruisecontrole. kan jij me daar bij helpen of is er een speciallist onder jullie?
  3. vagcom is uitgelezen en heeft geen storing in het register. tijdens de uitval geeft de vagcom krukassensor aan, kijk in het register is deze weg en ook als je weer terug gaat in het uitlees programma. nu heb ik de krukassensor vervangen en is de het starten weer perfect en loopt de motor beter als ooit (mede door nieuwe bobine en bedrading).
  4. alles gemonteerd en getest maar na een langere tijd toch uitval van de motor. ik hoor in de cabine een relais klikken en de gashuisklep kort piepen. ik heb geen vagcom tot mijn beschikking. wie heeft in de buurt van Hoorn N.H. vagcom tot zijn beschikking?
  5. bobine heb ik vervangen. Dit had geen resultaat wel gemerkt dat de retour slang koud blijft. thermostaat staat vast en hulpwaterpomp rechtstreeks op de accu getest en deze doet niets. nu alles bestelt en morgen is alles aanwezig dan zal het oordeel vallen.
  6. ventilator op de hoge stand. en nu de truc met een planten spuit op de nevel stand inspuiten op de buiten aanzuigopening.
  7. ik ben een speciallist in verwarming en luchtbehandeling, om kanalen (lees climatcontrole buizen) te reinigen van stof en schimmels gebruiken wij een sterke mix van water en afwasmiddel. dit los de stof op en doodt de schimmel en ruikt fris. bij mijn Passat een wondermiddel gebleken.
  8. ik heb een Passat VR5 2,3 3B2 met azg motor. mijn probleem is dat de motor afslaat op het moment dat de motor op temperatuur is, en dan ook niet meer te starten. dit is na ongeveer 10 min. stationair draaien of na ongeveer 5km rijden. wel weer als de motor afgekoeld is na 15 min. bij ongeveer 65 gr, zowel met als zonder de gasschakelaar aan. dan loopt de motor ook normaal. is dit de thermostaat of een tempsensor. wat is jullie mening hier over? als het een sensor is waar kan ik dan deze vinden. de beschrijvingen op het forum vertellen mij niet zoveel, een tekening misschien veel meer
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden