Ga naar inhoud

trebo91

Members
 • Aantal items

  16
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over trebo91

Profile Information

 • Plaats
  bocholt

trebo91's Achievements

0

Community reputatie

 1. trebo91

  2-3CM verlagen

  Ik heb nu sinds 2 dagen mijn nieuw zomer velgen onder mijn wagen liggen en nu vind ik toch dat de wagen wat lager mag liggen zodat mijn velgen mooi in de kas komen. De bedoeling is niet dat de band helemaal in de kast verdwijnt. Ik heb met deze 19" brock velgen wel al een beetje comfort moeten inleveren en dat zal met verlagen ook wel gebeuren maar dit wil ik toch beperken. Daarom mijn roep naar advies... Een schroefkit wil ik niet, een gewoon verlagingset is goed genoeg. Maar welke, wat en hoe? Zoals ik heb verstaan heb ik nu 2 mogelijkheden (hoeveel CM raden jullie aan?) : een volledige set verlagingsveren en schokdempers of verlagings veren met huidige schokdempers maar deze hebben ook al 160000km gereden. Welke set/merk raden jullie mij aan en waar kan ik ze laten plaatsen met BE certificaat voor keuring (regio limburg). Foto wagen:
 2. ik heb ook nog een kitje nodig maar kunnen ze in nederland geen certificaat leveren voor be keuring als zij ook plaatsen?
 3. ben 2 jaar terug met mijn 18 inch zomervelgen onder me golf4 ook naar garda meer in italie geweest. De wegen liggen er beter als hier bij mij in belgië dus ... ik zou me eerder druk maken om de lak en carroserie van de auto ze durven nog al eens de auto vooruit te duwen met parkeren.
 4. hmm vreemd maar nu het met het "warmere weer" heb je de zetel verwarming toch niet nodig? Denk er aan dat zetelverwarming zeer slecht voor u prostaat is ...
 5. trebo91

  interieur verlichting dak

  Hallo, ik wil mijn interieur verlichting vervangen met blauwe leds voor koffer en passagiers vanachter is dit geen probleem om de kapjes los te maken. Maar hoe moet ik voor bij bestuurder de (lampekap) los maken en moet dan ook het brillendoosje los? het gaat omtrend passat 3c
 6. trebo91

  interieur verlichting dak

  Hallo, ik wil mijn interieur verlichting vervangen met blauwe leds voor koffer en passagiers vanachter is dit geen probleem om de kapjes los te maken. Maar hoe moet ik voor bij bestuurder de (lampekap) los maken en moet dan ook het brillendoosje los? het gaat omtrend passat 3c
 7. trebo91

  nieuw mfl stuur

  doe jij dan ook de installatie?
 8. trebo91

  nieuw mfl stuur

  wat zijn dan de mogelijkheden met het mfl stuur?
 9. trebo91

  nieuw mfl stuur

  Hallo, ik zou graag het stuur in mijn passat 3c eruit laten halen en een mfl stuur op laten zetten. Maar zelf ken ik hier niks van.. Zijn er hier mensen die sturen met airbag verkopen voor mijn passat 3c en het werkend te krijgen. Mijn huidig stuur is niet MFL! Evt prijsschatting wat mij dit zou kosten is ook gewenst.
 10. ok ik het is in orde ik heb zekering nr 38 aan bestuurders kant moeten vervangen (15A).
 11. @ marko ben je hiervoor al eens bij vw dealer geweest?
 12. Hallo, mijn sigarettenplug + 12v plug bij passagiers achter werkt niet nu heb ik al op het forum gezocht en dit zou kunnen liggen aan de zekering nr 41 in het linker zekering kast. Hier zit geen zekering in dus heb er een in geduwd en nog werkt het niet... volgens het boekje van de auto zou het dan zekering nr 35 in het linker zinkering kast moeten zijn en dan werkt het ook niet ... dan heb ik ook nog 12v plug achter nr 33 en dat werkt ook niet ... this wel zo dat er een lichtje brand in de sigaretten plug heeft dit dan iets te betekenen. Deze brand ongeacht waar ik een zekering in duw. Maar mijn 12v plug in het koffer doet het wel... kan het zijn dat het aan iets anders ligt als de zekering of ben ik totaal verkeerd aan het kijken?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden