Ga naar inhoud

Tee

Members+
  • Aantal items

    54
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Tee

  1. Ik heb inderdaad een variant.

     

    Volgens mij is dat "one key system" met name voor als meerdere thule items met elkaar worden gecombineerd, dit met 1 sleutel kan worden afgesloten (sloten met dezelfde cilinders). Wat hiervan de zin of onzin is, is persoonlijk. Voor incidenteel gebruik, maakt het mij niet uit om met twee sleutels te werken (bundelen en opbergen in de auto, immers vakjes voldoende aanwezig)

  2. Linksom of rechtsom, uit de lengte of uit de breedte, het geld moet binnenkomen om de begroting sluitend te krijgen. Ik verwacht er niet veel van, de auto(mobilist) is en blijft melkkoe numero uno. Want wie wil rijden als een heer, betaald als een vorst.

  3. Helaas geen trekhaak achter de 3C, en geen trek om 550 euries hieraan te investeren. Daarom uitgekeken naar een alternatief.

     

    Dakdragers icm met Thule proride 591. In mijn geval prima oplossing om met de MTB van A naar B te komen.

     

     

    post-19144-1423829828,5137_thumb.jpg

  4. Idd de 507.00. Ik vond 5 maanden wachten toch wat aan de lange kant, daarnaast heb ik persoonlijk niet zo veel moeite met de jaarlijkse interval. Met mijn vorige auto deed ik dit icm de APK, vanaf nu dus met de bandenwissel. Quanta costa, maakt deze keuze geen verschil, enkel uitstel.

     

    Quote "Notabene ook nog gewone jaarlijkse olie dus heb je ieder jaar dit probleem??"

     

    Of ik een probleem heb, weet ik niet. Enkel geconstateerd dat de motor rauwer klinkt dan voorheen. De vraag was/is of dit normaal is?

     

    Greetings

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden