Ga naar inhoud

jorrit245

Members
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over jorrit245

Profile Information

  • Plaats
    Belgie

jorrit245's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ja ik moet toch nog langs de dealer want de verwarming in mijn achterruit werkt ook maar gedeeltelijk, dus die moeten ze ook nog vervangen, en dat allemaal op een nieuwe auto
  2. Raar, nu ik moet wel zeggen dat de wagen nog maar net 1000km heeft gelopen, dus misschien dat dit nog weggaat Het is gewoon de eerste seconden na het starten dat hij extra trilt en dan is het over.
  3. Om het misschien een beetje duidelijker te beschrijven. Dit is alleen bij een koude motor en geeft een soort van extra trilling, of om het anders te zeggen hij loopt de eerste paar seconden niet echt lekker.
  4. jorrit245

    Start geluid 1.6tdi

    Ik heb nu ongeveer 4 weken mijn nieuwe passat 1.6tdi. Bij het starten heb ik net het gevoel dat hij start op 3 cilinders De wagen rammelt dan wat en na een second of 5 is dit ook weer over en komt dit niet meer terug. Is dit normaal of zijn er nog mensen die dit hebben bij hun 1.6tdi?
  5. Oke bedankt jongens. Nu ik heb een andere oplossing gevonden, heb het sierstuk van een audi a3 1.6tdi genomen en dat zelf passend gemaakt. Sierstuk kosten bij de dialer 31 euro. Dus misschien wel een handige tip
  6. Ok bedankt, ik wist niet dat jezelf voorstellen VERPLICHT was op dit forum, maar dat weten we dan ook alweer En nu weer ontopic.
  7. Haha, ja dan toch een zinspeling die ik niet begrijp
  8. Dankjewel, maar het is een SEDAN geworden
  9. Vorige week is na lang wachten eindelijk mijn nieuwe passat toegekomen. Het is een berline met de welgekende 1.6tdi. Zeer tevreden maar de achterkant mist iets vind ik. Een chrome uitlaatsierstuk zou het volledig afmaken. Voor de 1.6tdi bestaat dat dus niet en na wat rond te neuzen op het forum ben ik er dus achtergekomen dat het uitlaatsierstuk van de 2.0 tdi hier ook op zou passen. Jammer genoeg heb ik dan 1 sierstuk over. Iemand misschien een oplossing of toeval een enkel liggen, want ik denk dat hier wel meer vraag naar is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden