Ga naar inhoud

WH Kees

Members
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over WH Kees

  • Verjaardag 20-04-1994

Profile Information

  • Plaats
    Warmenhuizen
  • Interests
    Gitaar - Motor rijden - Rock muziek

WH Kees's Achievements

0

Community reputatie

  1. WH Kees

    Cruise Control

    Okee, wel is het zo dat als mn motor op flinke lage toeren komt, dat het gas automatisch een beetje ingedrukt word, weet niet of dat het dan is, zo niet waar kan ik de benodigde onderdelen vinden?
  2. WH Kees

    Cruise Control

    Goeiedag, Ik was van plan cruise control op mn Passat te zetten, omdat het meestal plug-and-play is (Ook nog even met VAG-COM activeren) Hendel al in huis gehaald, alleen de kabel ontbreekt. Ik daarvoor naar een bedrijf bellen, maar die verteld mij dat het bij mijn auto niet zomaar kan, dat er nog veel meer in ingebouwd moet worden. Maar is dat wel zo? RZ-LD-25 Bouwjaar - 1997 Motortype - ADR
  3. Autoschade WP Dekker in Dirkshorn. Weet niet dat het scheelt dat ik ze persoonlijk ken, maar hij deed een heel snel rondje om mn auto heen een maakte een grove prijs, maar denk niet dat de prijs heel erg zal verschillen.
  4. WH Kees

    Zelf lak spuiten

    Hallo, Ik ben laatst langs een autoschade bedrijf geweest om te horen hoeveel het zou kosten om de schades aan mijn auto te repareren, maar dat kwam al heel snel uit op €750, voor motorkap, 2 bumpers en een paneel linksvoor. Nu was ik van plan om zelf een spuitpistool aan te schaffen en het zelf te gaan spuiten, dus nu de vraag, heeft een van jullie er ervaring mee? Ook wat voor spuitpistool ik moet hebben ("duur prof. merk" €200/Conrad €30). En zag ook al snel dat je wat verschillende afmetingen nozzles heb( 1,2mm/1,7mm), wat is het wezenlijke verschil?
  5. Haha, jullie hebben dus al gezien waar we goed in zijn! Jordy komt mij helaas niet bekend voor. Maar om nog een beetje terug te komen op mijn verhaal Bij de APK afgelopen week werd er verteld dat mn koppeling er ook bijna aan zit te komen, dus ik dacht als ik dat toch moet doen, waarbij je zowat wel het blok eruit moet halen, lijkt we dit ook 'wel te doen'. Ik zeg niet dat het makkelijk is, maar heb wel genoeg technische kennis om het voor elkaar te krijgen. Waar ik me wel nog afvraag (als ik het wel zou doen), zou ik dan ook mn boordcomputers aan moeten passen/vervangen, of andere electronica troep?
  6. @ATS Sorry! Had al naar 'Ik ben en ik rij...' gezocht, maar keek er straal overheen. @Ozzy Dat zat ik inderdaad ook al te overwegen, maar ik dacht misschien dat mensen dit ook al hebben geprobeerd. Ik ken wel een paar Jordy's, welke bedoel je?
  7. Hallo, Ik zit er aan te denken om mn Passat 1.8 om te bouwen naar een 1.8 Turbo. Maar nu is mijn vraag of dit wel te doen is, of dat ik beter misschien een kant en klare turbo motor er in kan zetten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden