Ga naar inhoud

PieterVerberkt

Members
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door PieterVerberkt

  1. Pon geeft in een verklaring uit dat ze vanaf 1 april dit jaar de samenwerking met ABT hebben opgezegd. De reden is dat dit niet meer past in hun concept gezien de steeds strengere milieueisen, zoals de co2 uitstoot. Maar bij navraag bij de vw dealer kun je alsnog de auto bij hun laten tunen. Dit gebeurt dan door OCT tuning. Wel een ongeloofwaardig en zeer tegenstrijdig bericht.
  2. Vanmorgen 2 april van mijn VW dealer de becestiging ontvangen dat Pon Nederland en natuurlijk alle dealers stoppen met de samenwerking het tuningsbedrijf ABT. Vervolgens aan mijn dealer een verzoek gedaan waar je nu terecht kunt voor tunen van mijn VW met fabrieksgarantie. Omdat ik vlak aan de grens woon met Duitsland zal ik contact opnemen met VW Duitsland en dit vraagstuk bij hun neerleggen. Zodra ik meer weet zal ik hierover verder berichten.
  3. Google laat een schrijven zien dat over deze materie gaat en is gedateerd op 19 maart. Dus geen 1 april grap.
  4. ABT adverteert momenteel met een extra kortingsactie bij tuning van vw, audi, skoda enz. Nergens is te lezen dat dit los van de betreffende dealers staat.
  5. Ik ga er van uit dat dit geen 1 april grap is. Dus ben ik stom verbaasd als dat waar is. Wat is hiervan de reden. Nogmaals ik kan me dat niet voorstellen, want hier is veel te veel geld mee gemoeid.
  6. Bedankt voor je informatie. Ik zag op de site van VAG techniek de resultaten na tunen deze liggen lager als JD tuning. Te weten 145 pk en 250 nm, terwijl JD 150 pk en 270 nm opgeeft.
  7. Beste forumleden, Ik wil mijn VW Passat 1.4 tsi bwj. April 2011 km std 28.000 laten tunen. Heb mij georienteerd en zie dat er een groot prijsverschil bestaat in het laten tunen. Volkswagen voert in eigen beheer tuningen uit onder de naam ABT. De kosten voor mijn Passat bedragen circa 1500 euro. Je krijgt dan wel fabrieksgarantie. Deze maand hebben zij een aanbieding en geven 20 procent korting op het laten tunen. Voorts kwam ik op internet goede referenties tegen van JD tuning uit Lochem. Veel lovende reacties op hun tuning. JD is meer dan de helft goedkoper als ABT. Ik weet niet hoe het zit met de garantie. Graag zou ik van jullie willen vernemen of iemand ervaring heeft met beide bedrijven of nog een ander bedrijf. Mogelijk heeft iemand zijn Passat laten tunen en kan hij iets over de resultaten vertellen. Met vriendelijke groet, Pieter Verberkt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden