Ga naar inhoud

its-me

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door its-me

  1. yups helemaal gelijk net naast het olie filter .. mooier plek kan je niet vinden !! wat een %$#^%# plek maar goed was ff pielen loshalen is de moeite niet .. 5 min .. vast zetten is een hell 1 stom boutje waar die mee vast komt en door de leuke plek waar die zit heb je daar wel even werk mee ! storingen gewist en kleine 30 km gereden zonder problemen daarna ff uitgelezen en alles is weg no code,s tnx voor jullie tips .
  2. idd VDUB PARROT EN RADIO ER AF EN uitlezen maar kwamen 2 code,s uit P16706 en 16705 sensor motortoerental weet iemand waar die verstopt zit bij een 2.0 20v passat 2003? kan je er een beetje bij of niet te doen ?
  3. hallo ja dat is het probleem momenteel .. uitlezen wil niet .. de lokale garage die kan niet in de ecu komen .. met geen mogelijkheid alles geprobeerd zou de dealer dat wel kunnen ? word onderhand wel erger koud niets aan de hand als je hem stationair warm laat lopen slaat die ook uit en start hem zo weer ...
  4. hallo iemand een idee .. mijn passat als die stationair loopt van koud naar warm .. als hij tussen de 50 en 90 graden komt de temp meter dan slaat die uit . start je hem weer naar lang door starten . hoor je KLIK onder het dashboard en start dan gaat die EPC lamp aan en staat die in de noodloop . doe je hem uit en start je gelijk weer is alles uit en noodloop weg ? als je gewoon weg rijd van huis en je rijd aan een stuk door niets aan de hand . zet je hem uit en een half uur later weer starten noodloop epc aan en dan zelfde verhaal uit doen en starten en is klaar . zo nu en dan gaat het motor lampje ook branden en kan ook zo weer weg wezen . gaat puur branden als die slecht wil starten loopt ook gewoon stationair zonder schokken en zo .. geen lekke slangen . alles bespoten met remmen reiniger maar geen reactie/stotteren enz enz .. dus das ook wel goed moet nog uitlezen ., heb een nieuwe laptop die niet werken wil met mijn kabel . zitten al nieuwe bobine,s in , die zijn vervangen in 2012 alle 4
  5. laat maar ben er reeds achter .. TEMP sensor niet helemaal fris meer die zorgde dat hij ion noodloop ging ..
  6. hallo zo nu en dan . wil mijn passat 3BG 20.0 20v slecht starten . daarbij brand dan ook het epc lampje . viel me op dat als ik dan het gas vol intrap dan gaat die maar tot 5000 toeren en rijd schokkerig stomme is dat als je hem uitzet en weer start dan loopt die als een zonnetje en lampje is uit ? wie heeft er enig idee wat het kan wezen ,?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden