Ga naar inhoud

Arnoudt

Members
  • Aantal items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Arnoudt

Profile Information

  • Plaats
    Oisterwijk

Arnoudt's Achievements

0

Community reputatie

  1. Hallo, Het is inmiddels opgelost door de garage, bleek een scheurtje te zitten in de afdek kap van de xenos. Doordat ik de auto door de wasstraat gereden heb met het onderkant reinigen er hierdoor water in is gekomen. Er bleek behoorlijk veel water in te zitten. Na uit laten lekken en uitgebreid drogen met de föhn op het glas is de koplamp weer zoals die moet zijn. Ziet er weer mooi uit. Kapje ook gerepareerd.
  2. Wauw! bedankt voor de foto´s. Dat geeft een goed beeld, ik mis duidelijk beide kappen. Wellicht door de garage vergeten terug te plaatsen of ze zaten er niet op. Bedankt nogmaals.
  3. Lijkt me ook logisch, ga ik op zoek naar doppen voor de lampen. bedankt voor je reactie!
  4. Ik heb originele xenon, ben er nu ook achter waarom er vocht in zit. Heb vorige week door de wasstraat heen gereden en ook de onderkant laten doen denk dat er daardoor vocht in is gekomen, was daarvoor nog niet bedenk ik me nu. Als ik de achterkant bekijk van de lampen is hier geen plastic afdek kapje op, ook niet rechts. Is dat normaal? De xenon heeft wel een afdek kapje, het gewone licht kijk je gewoon op de connector met snoeren.
  5. Ja, dat zal t wel worden denk ik. Had gehoopt dat ik t zelf makkelijk kon doen. Ko s t weer veeel tijd en gedoe. Bedankt voor je reactie. Groet, Arnoudt
  6. Hallo mensen, ben nu een klein uurtje op t forum aan het zoeken maar kan niet vinden wat ik zoek. Mijn naam is Arnoudt en in het bezit van een Variant 2.5 tdi 4motion uit 2003. De rechter xenon koplamp heeft vocht aan de binnen kant. De xenon is twee weken geleden vervangen door garage. Zij hebben met perslucht de koplamp door geblazen ivm vliegjes in de koplamp. Kan het wellicht daardoor vocht in zijn gekomen? Ik wil het er graag uit hebben, en hoop dat dit schoon/droog te maken is zonder de koplamp te moeten verwijderen. Weet iemand hoe ik dit kan doen? Vriendelijke groet, Arnoudt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden