Ga naar inhoud

Hauptman1

Members
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Hauptman1

Profile Information

  • Plaats
    Blokker

Hauptman1's Achievements

0

Community reputatie

  1. @Vdub: Mag ik vragen wat voor een gemodificeerde koppeling dat is zodat ik dat met de garage kan overleggen?
  2. Nee geen bovag garantie. Gekocht bij 1 van de grootste volkswagen dealers van Nederland, dan mag je er toch van uit gaan dat alles perfect in orde is en dat ik zeker een jaar kostenvrij kan rondrijden. Denk dat als hij gemaakt is ik maar altijd in de S stand ga rijden, rijdt minder zuinig maar de boel blijft denk ik wel langer heel. Zou dit euvel niet al bekend zijn geweest bij de dealer, kan toch niet zomaar binnen 5 maanden gebeuren.
  3. Ben bij de dealer geweest, auto moet nieuwe koppelingsplaten en drukgroep kosten a 1150,- incl. korting. Mag een Passat 1.4 TSI DSG7 met nog geen 90.000 km op de teller nou al een kapotte bak hebben? Ik heb hem gekocht bij Van Mossel in Tilburg in oktober 2012 en heb er nog geen 5000 km mee gereden.
  4. Dank heren, ga ik gelijk een afspraak maken bij de dealer. Auto is trouwens uit 2009.
  5. Heren ik ben nieuw hier en heb geen verstand van motoren en schakelbakken vandaar mijn vraag. Mijn Passat met DSG 7 bak schakelt niet echt lekker, als je bij het stoplicht optrekt slipt de koppeing vaak en kom je regelmatig met met ruk vanuit stilstand op gang. Ook hapert hij in D4 naar D5, je denkt hij schakelt maar de toerenteller vliegt op en neer en dan uit eindelijk veel te laat komt hij in zijn 5. Over de gehele range van versnellingen schakelt hij best vaak met schokken wat volgens mij niet de bedoeling is van een DSG bak. Elke keer als ik het gas intrap twijfelt de auto, zal ik wel zal ik niet. Wat kan ik hier aan laten doen? Motor chippen of DSg software aan laten passen? Zag dat TVS hier niet echt geliefd is en dat JD een zeer betrouwbare performer is. Doet JD wat TVS beloofd voor de DSG 7???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden