Ga naar inhoud

passtatje

Members
  • Aantal items

    62
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over passtatje

Profile Information

  • Plaats
    arnhem

passtatje's Achievements

0

Community reputatie

  1. Dit is niet raar, dit heeft elke auto met rembekrachtiging. ( treed pas in werking als je hem start, net als je stuurbekrachtiging ) Ja ik snap waar je heen wilt maar ik trapte het pedaal meteen zonder enige moeite naar de bodem en dat hoort volgens mij niet zo te zijn. heb dit nu namelijk niet pedaal blijft bij normale druk op het pedaal gewoon staan Nee idd, tot de bodem is nooit goed er moet wel druk op zitten. Fijn dat het is opgelost. Mvg
  2. Dit is niet raar, dit heeft elke auto met rembekrachtiging. ( treed pas in werking als je hem start, net als je stuurbekrachtiging )
  3. Er is dus wat mis gegaan met de remblokken vervangen vrees ik..
  4. Die losse knop die daar onder zit ( dat pijltje wat in een rondje gaat naast de airco knop ) Het is een knop die zorgt dat je geen verse lucht meer krijgt maar de auto lucht alleen circuleert. Weet je misschien hoe dat knopje heet? want kan er niks over vinden op internet. Die rechthoekige knop dus die onder de draaiknoppen zitten.
  5. viewtopic.php?f=151&t=27199 Bedankt en weet je misschien ook het probleem van de circulatieknop? Mvg
  6. nu ik het toch heb gevraagt, het lampje van de stroom ( waar je navigatie of sigarettenaansteker instopt ) dat groene lampje brand ook niet, hoe kan ik deze vervangen?
  7. Hallo me dashboard verlichting was kapot ( van de airco/kachel knoppen ) die dus netjes vervangen en het doet het weer. Maar nu doet me circulatie knop het niet meer. Als ik er op druk en inhoud is het lichtje uit laat ik hem los word die gewoon weer groen ( hij schakelt dus niet in ) want hij moet oranje worden toch? Heb in het zekeringboekje gekeken maar kan er niks van vinden. Bedankt alvast. Mvg
  8. Bedankt voor de tips, het is met een lijmtang gelukt. Ben alleen veel meer geld kwijt omdat die pinnen die zorgen dat je de remklauw kan bewegen, die was afgebroken in dat remklauw stuk ( waar je de remklauw opduuwt ) Moest dus naar een metaal bedrijf die heeft hem er gelukkig uit kunnen halen.
  9. Laat maar heb de vw dealer gebelt VOOR hoeft niet achter heb je wel speciaal gereedschap voor nodig. Kan ze mooi zelf vervangen dus Achter word wel een probleem
  10. Hallo ik wou zo mijn remblokken vervangen ( voorkant ) Maar ik vroeg me af kan ik de remzuigers gewoon induwen? of moet ik ze met speciaal gereedschap indraaien? Bedankt alvast. Passat 1997 1.6 liter benzine Heb snel hulp nodig omdat ik een brug moet huren, en geen zin om de auto 2 dagen te laten staan voor remblokken omdat ik het gereedschap niet heb. Bedankt alvast.
  11. Oke dan snap ik er helemaal niks van sorry. Kan je me uitleggen wat ik moet doen om member te worden?
  12. Mhhh jammer moet heel wat dingen doen om member te worden.... 25 pm's versturen waar is dat voor nodig? moet ik nu naar 25 verschillende mensen een PM sturen om een full member te worden? Beetje onduidelijk/onhandig allemaal:(
  13. Bedankt voor de tip maar het lukt niet, ik klik op de link en er staat: Je bent niet bevoegd om dit forum te lezen.
  14. Hallo heb een passat uit 1997 met een 1.6 liter blok. En ik wou nieuwe remblokken voor me passat bestellen, dus ik voer mijn kenteken in en de gegevens kloppen dus ik klik op remblokken zie ik allemaal verschillende maten staan? [www.winparts.nl]- Bijv: lengte (mm) : 117 hoogte (mm) : 70 dikte (in mm) : 19,1 En de andere: lengte (mm) : 156 hoogte (mm) : 71 dikte (in mm) : 20,4 De rembloksetjes zijn voor alle 2 voor de voorkant. Wie weet welke remblokken ik moet bestellen want de lengteverschil is wel heel groot. Heb helaas geen mogelijkheid om het na te kijken omdat ik net genoeg geld heb om een brug te huren om me remblokken erin te zetten, 2x een brug huren gaat niet lukken helaas. ( jaja 18 jarige student ) Ik hoop dus echt dat iemand me hier mee kan helpen want de passat staat al een week stil ivm remblokken die te erg versleten zijn om door te rijden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden