Ga naar inhoud

ehidding

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over ehidding

Profile Information

  • Plaats
    Emmen

ehidding's Achievements

0

Community reputatie

  1. oeps. de zenec 2011d zat nog niet op mijn "radar-scherm". lijkt uiterlijk "sprekend" op de DNX510.. is de DNX510 de "fabrieksuitvoering" van de zenec? Kan geen info vinden, maar ziet er naar uit dat hier geen afneembaar of gedeeltelijk afneembaar front bij zit? Eigenlijk het zelfde "bezwaar" als dat ik tegen de DNX510 heb.
  2. Bedankt voor advies Wulfke. Het viscom BT carkit systeem is "geintegreerd met RCD510" en dus keurig weggewerkt... alles werkt via stuurwiel and touch-screen. Wordt online aanbevolen maar zou graag enkele praktijk-ervaringen hiermee vernemen (ook van de Kenwood dnx-521VBT trouwens). Nog meer ervaringen Graag?
  3. Hallo. Heb een VW-CC in bestelling met standaard RCD510 (de radio CD speler met 6-CD-wisselaar). Ben van plan om om BT-carkit te laten inbouwen (parrot chipset/software) plus losse "TomTom", of gelijk de Kenwood DNX-521VBT. Overweeg niet de RNS510+carkit, omdat deze "inbraak gevoelig is", en ik niet zo'n lelijke antie diefstal-frame wens. Kunnen jullie je ervaringen delen? En wat is "de beste oplossing": A. Volkswagen RCD510 + "Viscom??"-BT-(parrot-chipset/software)-carkit, B. Kenwood DNX-521VBT. (zijn er recente gebruikers met laatste software-update's?) Ook hier graag de ervaring met stuurbediening d.m.v. benodigde Kenwood kabel CAW-CKIMVW1 plus Kenwood module CAW-KIMUN1 b.v.b.d. voor jullie feedback.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden