Ga naar inhoud

ufootje

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over ufootje

Profile Information

  • Plaats
    Waarder

ufootje's Achievements

0

Community reputatie

  1. Met de afgelopen tank 1:19 gereden, over 1017 km. kMoet er wel bij zeggen dat ik me gedragen heb als een bejaarde... Vroeg schakelen, vanaf de 40 km per uur in de vierde versnelling, vanaf 60 in de 5de versnelling en als het een beetje mogelijk was met de cruise control aan. Heb nu de banden goed opgepompt (achter 3 en voor 2,5 bar). kBen benieuwd hoe we dan uitkomen als ik me nog even als een bejaarde gedraag. Tevens merk ik wel dat de auto veel zuiniger rijdt als tie op temperatuur is.
  2. DankJullieWel voor de antwoorden!! Ik ga mijn banden ook eens flink oppompen, in de hoop dat we zuiniger gaan rijden. Mijn banden zijn overigens van Continental ContiPremiumContact2 205/55 R16 91v. Heeft iemand ervaring met tuning en zuiniger rijden?
  3. Hallo allemaal, Onlangs hebben we een Passat Sedan uit 2007 met 77Kw. Hiervoor reden we een Passat Sedan uit 1999 met 81Kw. Beide diesel motoren. Ik moet eerlijk zeggen dat de nieuwe Passat ietwat tegen valt op het zuinig rijden; voorheen met die uit 1999 reed ik ongeveer 1 liter op de 20 a 21km. Met die uit 2007 haal ik dat niet. Ook niet als ik nog netter en eerder schakel en/of meer op de cruisecontrol rij. Zou tuning een mogelijke verbetering zijn? Ik ben een leek op auto gebied, maar ik begrijp dat het koppel van de auto belangrijk is. Met tuning krijgt de auto meer kracht. Als je dan hetzelfde blijft rijden qua gas geven, etc, kun je zuiniger rijden. Klopt dat of is dat verkoop-praat? Er schijnt ook een eco-tuning te zijn, daarmee krijg je niet meer kracht, maar is je auto wel meer zuinig. Heeft iemand van jullie daar ervaring mee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden