Ga naar inhoud

Hagenees

Members
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Hagenees

Profile Information

  • Plaats
    Den Haag

Hagenees's Achievements

0

Community reputatie

  1. Dank. Als het niet de sensor is, zal ik inderdaad de thermostaat vervangen. Maar ik heb nu inmiddels de sensor aangeschaft en wil dit eerst proberen. Maar ik weet niet waar die zich bevindt.
  2. Beste forumleden, De temperatuuraanduiding komt zelden op de 90 en schommelt vaak (vooral bij lange afstanden) tussen 50/60 tot 85 en soms zelfs helemaal weer terug naar 'koud'. Nou heb ik meerdere berichten hier gelezen dat het kan liggen aan de temperatuursensor of de thermostaat. Ik heb inmiddels een temperatuursensor aangeschaft en wil deze eerst even proberen te vervangen om te kijken of het probleem dan verdwijnt. Echter waar bevindt zich deze temperatuursensor precies? Alvast bedankt.
  3. @ Catch Me; Dank voor je antwoord. Naar dit soort informatie ben ik op zoek, omdat ik er totaal geen verstand van heb.
  4. Nee precies. Ik ga het ook niet zelf vervangen. Heb daar geen verstand van. Maar de monteur waar ik langs was gegaan die gaat het voor mij vervangen en vroeg me of ik de onderdelen zelf kon zoeken...had hij geen tijd voor. Vandaar mijn vraag. Heb vanochtend weer een aantal auto-onderdelen bedrijven gebeld en wat prijsopgaves gedaan. Er zaten wel een paar interessante tussen. Maar ik wil weten of ik ergens op moet letten? Moet ik een bepaalde merk aanschaffen of een bepaalde merk juist niet? Zijn er verschillen in bijvoorbeeld een homokineet voor een handgeschakelde en een automoaatbak? Want gister belde ik een garage en die had het over dat er twee modellen waren van de homokineet...
  5. Sinds kort hoor ik een krakend geluid rechtsvoor tijdens het nemen van een bocht naar rechts (niet altijd overigens) en soms ook bij het optrekken. Heb een kennis monteur er naar laten luisteren en die heeft geconstateerd dat het de homokineet is. Nou wil ik weten waar ik die dingen het beste kan kopen. Ik heb een beetje op een aantal webshops gezocht en kom hele verschillende prijzen tegen...van rond de 60 euro tot 160 euro. Bij de VW dealer zou deze zelfs 228 (ex.btw) moeten kosten. Ik wil graag weten welke ik het beste kan aanschaffen. Bestaat er bijvoorbeeld het risico dat je bij een goedkope variant slechte kwaliteit geleverd krijgt? Zijn er verschillen in de homokineten? Ik heb een passat 3bg uit 2001, 96kw, handgeschakeld.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden