Ga naar inhoud

nielsmarike

Members+
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door nielsmarike

  1. Ik ga aankomende vrijdagavond, alle 4 de sloten, had ook al gehoord dat ie er goed in was. 4 sloten bij hem is niet eens 1 slot bij de stealer. Het is wel een eindje rijden, maar dat heb ik er wel voor over.
  2. Ik ben eruit! Die twee draden zijn van een getronics inbraakalarm, waaschijnlijk zijn die afgekoppeld toen dat systeem problemen gaf, wat weer kwam door de comfort module, we gaan gewoon weer verder!! dat kastje van getronics zat in het dashboard, ik trok er een stekker uit en toen ging er een sirene af! Ik heb ook weer een draadbreuk gevonden in de kabelboom van de module, van het weekend hoop ik een bentley workshop manual te hebben en zal ik die draden allemaal na gaan en door meten. pffff... wat is mijn Bronco dan gemakkelijk en recht door zee!!!
  3. Super! Nu kan ik de goede kleur bestellen om het leer op te knappen, bedankt!
  4. Hallo allemaal, Wie weet hoe ik achter de kleur kom van het leder in het interieur? Het moet Hellbeige of Sonnenbeige zijn? Alvast bedankt!
  5. Nou, ik heb hem laten uitlezen bij mijn garage en dit zijn een deel van de outputs: 024c startschakeling 1 frontairbag bestuurderskant, hoogohmig 04c1 ontstekingscircuit zijairbag bestuurderskant, hoogohmig 0214 spanningsverzorging, signaal te laag. 465A spanningsverzorging te laag 462F gasklep stuureenheid, fout in de basisinstelling 04E1 inspuitventiel cilinder 1,2,3,4,5,6 , uitgang open. De comfortmodule gaf ook een hele rij storingen aan, zoveel dat ze niet op 1 a4-tje passen dus die is kapot. Wat kan ik hier nog van maken? De gasklep kan wel calibratie zijn, ik heb al een vagcom kabel besteld, dus binnenkort kan ik alles zelf uitlezen, is wel makkelijker dan elke keer naar de garage. Onder het dashboard, bij de circuitbreakers is het een nog grotere spaghetti van draden die er niet niet horen, doorverbindingen en een kastje tbv inbraakalarm die gedeeltelijk afgekoppeld is! Het zal nog even duren voordat alles weer in orde is.
  6. Super! Ik had ook al wat meer schema's gevonden via die russische site en ga nu maar gelijk alles nalopen, er zijn nog wat me dingetjes dieniet kloppen .
  7. Dank je . Gelukkig heb ik een achtergrond als electromonteur en heb MTS electronica gedaan, dus schema's lezen en doormeten gaat me goed af.
  8. Ik heb vandaag de module opgesnord en bekeken, er is nogal wat aan de bedrading gerotzooid!! Een rood-zwarte( pin 18) was doorgeknipt, meerdere draden waren weer met ampjes door verbonden en ik vond ook nog een draadbreuk van een blauw-witte ( pin 14). Pin 18, connector 23 is, zoals de pro's wel weten, voor de binnenverlichting, zonneklep, achterklep enz. De verlichting doet het dus weer!! Pin 14 is voor de "vehicle speed signal"?? Die gaat naar het instrument paneel, geen idee wat die doet! Pin 12, blauw-groen zat op de bruin-groene die van bovenaf los hing en pin 15, bruin zwart zat op de groene die van bovenaf los hangt. Wie o wie weet waar die groene en groen bruine voor zijn? Mijn buitenspiegels werken ook nog steeds niet, ik ga er nu van uit dat de module werkt, want de rest werkt nu. Wie heeft daar nog een gedachte over? Alvast bedankt!
  9. Hallo allemaal, Ik ben sinds vandaag de gelukkige eigenaar van een passat 2.8 syncro uit 2000, maar ik heb nu al een vraag! Ik kwam wat laat erachter dat de binnenverlichting en de buitenspiegels het niet deden. Alle zekeringen waren goed, dit was het eerste wat ik bekeken heb. Na wat speurwerk kwam ik hier op deze site en kwam er al gauw achter dat er hier heel wat mensen met know-how rondzwerven. Ik heb de comfort module gevonden, dit ziet er keurig uit, mooi droog en niet geoxideerd. mmar nu heb ik twee losse draden gevonden, een groene en een goen-bruine, beide komen ze van linksachter bestuurderskant vanuit een draadboom naar beneden en ze hebben vastgezeten op 2 draden van de module, in elkaar gedraaid en geisoleerd met tape. Waarschijnlijk heeft dat niet goed gewerkt, want hiervan zijn ze weer doorgeknipt. Het zou kunnen zijn dat de module al eens is vervangen door een andere en dat ze daarom de bedrading hebben aangepast? Wie heeft er een goede stroomkring schema van de module of wie weet hoe de 2 draden aangesloten moeten worden? Op de draden staat 4,5 Volt, misschien dat jullie hier wat aan hebben!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden