Ga naar inhoud

Etienne51

Members
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Etienne51

Profile Information

  • Plaats
    Herzele

Etienne51's Achievements

1

Community reputatie

  1. Ik heb op Google daarover nog niets gevonden, daarom probeer ik het hier ... Ik vermoed dat de map ' Oost- ' op de SD-kaart slaat op Oost-Centraal Europa. Ik wil zeker zijn, als ik de map moet overschrijven bij het updaten...
  2. Bedankt voor uw reactie. Dan vraag ik me nog af wat de map Oost- V3 IRE inhoudt...
  3. Etienne51

    navigatie RNS 310

    Op de SD-kaart van de navigatie staan volgende mappen: Benelux V3 Zwitserland,… V3 Duitsland V3 Internationale wateren V3 Frankrijk V3 Benelux V3 IRE Oost- V3 IRE Wat betekenen die mappen met IRE en internationale wateren? Waarschijnlijk bestaan er al nieuwe versies?
  4. Bedankt, Luka, voor de uitleg. Ik ga dat knellertje er proberen af te halen. Als ik brokken maak, val ik nog niet zozeer in de kosten, zo te zien.
  5. Het water onder de bestuurderszetel komt blijkbaar binnen via gepuntlaste naden van het koetswerk die niet voldoende afgedicht zijn. Het bovenste gedeelte van de naad is voldoende afgedicht. Wanneer er veel water uit de afloop onder de accu komt, loopt dat rechtstreeks naar de grond. Bij weinig water kan dat via de lasnaad verder onderaan in de carosserie lopen onder de bestuurderszetel. Die naad is niet meer afgedicht! Ik heb verder alles gecontroleerd: waterafvoer van de goot onder de accu, waterdampafvoer van de airco, afdichting van de interieurfilter. Bij het wassen van de auto kwam er blijkbaar water binnen via de lasnaden. Het water komt dus ook niet van de verstopping van de sproeier op de achterklep. Blijft nog de vraag: Hoe kan ik de verstopping vrijmaken? Iemand een idee, steeds welkom!
  6. De ruitensproeier van mijn Passat Variant diesel 2002 is verstopt. Ik denk dat door die verstopping water kan insijpelen in het interieur. Ik heb de bekleding van de achterklep verwijderd. Nu heb ik een probleem met het loskrijgen van de toevoerleiding. Dat is allemaal kunststof en ik ben bang brokkken te maken. Heeft er iemand een idee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden