Ga naar inhoud

Red Lupo

Members+
  • Aantal items

    227
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Red Lupo

  • Verjaardag 15-04-1988

Profile Information

  • Plaats
    Terneuzen
  • Naam
    Boris

Overige

  • Vagcom
    neen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Red Lupo's Achievements

0

Community reputatie

  1. geen idee origineel VW? XD weet niet of daar verschil in kan zitten tis een originele duitser dus.
  2. deur module geef ik een grote kans, (die weigert erg veel) hoorde ook dat het kan zijn omdat je accu (ver) leeg is?! of is dit bullsht.? gezien mijn accu leeg was (kan niet van 3x alarm afgaan zijn) @ de rest thx voor jullie reacties! ga deze puntjes voor de zekerheid toch nog even na lopen!
  3. vanochtend ging ineens mijn alarm af (lekker als je in de nacht zit...) reden: niks? een uur later nogmaals! en 10 min later weer... hierna hele tijd niks. nu een halve dag verder gaat hij weer ineens uit het niks af! ik deur open en terug op slot. ben nog niet binnen en hij gaat weer af.. iemand een idee / oorzaak / oplossing om dit eventueel uit te zetten (zonder nutteloze opmerkingen zoals haal je toeter er af ) Alvast bedankt, en hoop snel een reactie te hebben zodat ik rustig kan slapen vanacht!!
  4. hij is uit gelezen en het secundair lucht systeem moet schoon gemaakt worden! mijn vraag is. hoe maak ik het schoon, en waar zit het?!
  5. ehh half jaar 3/4 jaar geleden denk ik.. precieze datum staat wel op de bon =p maar ik d8 dat misschien iemand wel een schema had van hoe en wat mbt secundair lucht systeem..?
  6. volgens de dealer een bekent probleem maar kan iemand text + uitleg geven mbt het reinigen van mijn secundairy luchtsysteem?! kheb hier nu 2 maal mijn moter storings lampje op gehad! en volgens de dealer moet dit schoon gemaakt worden. maar er schijnt nog al het 1 en ander in de weg te zitten... betreft een V5 moter van een 3bg variant! alvast bedankt!
  7. Red Lupo

    Bestaat dit??

    misschien een idee om een sticker bedrijf te contacteren! misschien hebben ze / kunnen ze zown motiefje maken, en dit be stickeren! niet geschoten is altijd mis
  8. Red Lupo

    ESP + Airride??

    jonges! sinds ik mijn airride er op heb en dus laag rijd schiet mijn esp aan als ik wat harder door een bocht heen rijd! (RUIM!! voor de auto gaat uitbreken!) als ik mijn auto op originele hoogte zet heb ik dit probleem niet / minder! iemand hier een antwoord op toevallig? iets uitlezen met vagcom dat ik lager ben oid??
  9. hangt beetje van de breedte van de velg af, en je banden maat
  10. ik heb het rubber aan bijde kanten er af gehad. ehh zal kijken of ik even fototje kan maken in de loop vd dag
  11. hmm naja ik heb rubber er af gehaald en er loopt alleen een draad (zie / voel geen stekker ) maar me dash moet toch nog open voor 2 airride schakelaars, dus ga ik dan gelijk even kijken! bedankt voor het mee denken iig!
  12. denk niet dat je bang moet zijn dat het zal afbreken / scheuren zeker niet als je alleen maar fietsen mee hebt op je dak! gewoon zorgen dat je dragers er netjes op staan, dus dat ze niet staan te wringen / onder spanning staan. zit wel een max aantal kg wat je dakdragers / rails kunnen hebben, maar vraag me niet hoeveel!
  13. ga het gelijk ff chekken (die stekker tussen het rubber bedoel je neem ik aan) zal wel niet want hier zie ik geen stekker.
  14. lampje aan de bestuurders kant doet het niet meer. heb het lampje van de achterdeur geprobeert maar deze werkt ook niet (voorkant doet het wel aan de achterkant) ook werkt het lampje + het knopje niet om mijn achterklep open te doen.. terwijl het knopje voor de benzine tank teopenen het wel doet (en verlichting ook) weet iemand wat dit kan zijn? kabel breuk? zekering? (zou echt niet weten welke zekering en vind het erg moeilijk tezien welke er kapot is tussen al die zekeringen )
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden