Ga naar inhoud

RobbieO

Members
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over RobbieO

Profile Information

  • Plaats
    Diemen

RobbieO's Achievements

0

Community reputatie

  1. dank. ga ik doen want het begint vervelend te worden.
  2. Gisteren was het weer 2 x 5 min raak. Wie helpt mij?
  3. Vandaag was het weer zover. Tot 2x toe bleven de ventilatoren draaien(zeker 5 minuten!). Wie weet raad of herkent het?
  4. Nee ik heb geen standkachel. Dank voor het meedenken!
  5. Vanmiddag bleven de ventilatoren weer 4.50 minuten draaien.
  6. Dank voor de reactie(s). Ik heb het regeneren gisteren direct besproken met mijn VW garage(A-Point). Zij sluiten dat uit. Wel blijven zij ook nadenken en zoeken. Het mankement(?) ligt binnen de garantietermijn dus ik ben wel gedekt. Het is alleen vervelend dat er iets met de motor is wat niet verklaard kan worden. Ik hoop dat iemand vd club meer weet. Graag lees ik ook nog van iemand of zij de 4 minuten, of langer of korter, doordraaien vd ventilatoren herkennen. Ik wacht een reactie met veel belangstelling af. Groet, Robbie
  7. De ventilatoren van mijn Passat(2.0 TDI blue motion, 02/11) blijven na stilstand, en contact uit, ruim 4 minuten volop draaien(onlangs na een rit van 30 minuten snelweg). Het gebeurt ongeveer om de 3 weken. Ik rook zelfs een tweetal keren een brandlucht. Als ik de motor direct weer start stopt het meteen. De vraag is dit “normaal” is of juist niet? De motor is door de garage uitgelezen maar men heeft geen verklaring.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden