Ga naar inhoud

Melanie

Members
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Melanie

Profile Information

  • Plaats
    Weert

Melanie's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ondertussen ben ik gewoon door blijven rijden.. Ik heb nu ontdekt dat de temperatuur wel op 90 komt als hij stationair draait. Het lampje op het dashboard is ook weer uitgegaan. Als ik ga rijden koelt de motor weer af. Iemand nog een idee?
  2. Het vreemde is dat na het vervangen van de sensor alles weer oké leek...fan was uit bij de "econ" stand, motor was weer op temperatuur en ik had het idee dat de verwarming ook beter werkte. Foutcode was ook weg. De volgende dag was echter alles weer terug bij af... Nu is het zo dat de fan heel, maar dan ook echt heel af en toe eventjes uit gaat. De temp gaat dan tot de 60 graden, om vervolgens weer te zakken en de fan draait weer. Na het bezoek aan de garage is hij niet meer uitgelezen. Het lampje op het dashboard brand op dit moment ook niet.
  3. temp sensor is vervangen. De fout code was P0116. Hulp is welkom!
  4. Als er niks mis was zou ik hier geen berichtje posten... Maakt niet uit welke stand ik gebruik, "econ" of "auto"...fan blijft gieren...
  5. Bedankt voor de reacties! Ze draaien beiden, de linker fan maakt behoorlijk veel geluid...maakt niet uit of de airco aan of uit staat, ze blijven draaien.
  6. Dankje! Is misschien niet echt een goed tijdstip voor een vraag op het forum...
  7. Ik zou graag wat advies willen omdat enkele garages verschillende verhalen hebben. Ik heb nu een reparatie betaald die waarschijnlijk nutteloos was (sensor vervangen)
  8. Bij het starten begint de airco fan na enkele seconden op de hoogste stand te draaien. Ook op de "econ" stand. Foutcode P0116 Motortemp. meter komt niet omhoog. Temperatuur sensor is vervangen, foutmelding is nog niet opnieuw opgetreden, overige klachten zijn gebleven. Wie weet raad? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden