Ga naar inhoud

BosNed

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door BosNed

  1. Ik heb mijn tandempomp en de pomp in de tank al moeten vervangen.Na het lezen van deze topic word ik echt niet vrolijk van. De vraag is blijkbaar niet "of" maar eerder ''wanneer'' verstuivers van mijn Passat ook stuk zullen gaan. Laatst zat ik een Kroatisch forum te lezen (kom zelf uit Bosnie) over verstuiver problemen van Passat. Hoop mensen hebben/hadden last van. Ik snap niet waarom Volkswagen geen terugroep actie doet.Misschien moeten we gezamenlijk in actie komen met een brief en handtekeningen van mensen van deze topic/forum. Fijne weekend allemaal.
  2. Beste Martijn, je had (helaas) gelijk.Vandaag sloeg auto weer af tijdens rijden en weer ANWB bellen. De monteur ging aan de brandstofpomp in de tank sleutelen en kreeg de auto toch aan de praat. Morgen weer naar de VW dealer....
  3. In je voertuig boekje (service stempelboekje) en op de sticker in de bak van het reservewiel. Ik heb net auto opgehaald.Het is inderdaad een BKP code. Coulance is aangevraagd maar door de PON afgewezen. Ik hoop dat het nu goed gaat.Enige lichtpunt is zeer vriendelijke personeel bij de dealer.
  4. Volgens monteur is het niet nodig dat de brandstofpomp in de tank vervangen wordt maar hij gaf toe da deze pomp de volgende is die kapot zou kunnen gaan. Het gekke is dat ik zo 'n storing heb gehad met een Vento tien jaar geleden. Half jaar heb ik rond gereden met een auto wiens motor op de willekeurige momenten afsloeg...en keer ergens in Kroatie toen ik aan het inhalen was op een tweerichtingweg-((((((. Deze storing liet ook niets in de geheugen achter en de boosdoener was de brandstofpomp,zoals Martijn ook aangeeft- een kapotte brandstofpomp in de tank laat geen sporen in de geheugen van de computer. Ik denk dat ik de pomp toch preventief ga vervangen..Trouwens, hoe kan je zien of de brandstofpomp kapot is? Kan je die meten of visueel storing ontdekken?
  5. Net lid geworden van dit forum en daarom eerst de groeten aan iedereen. Tot gisteren was ik een blije rijder van een Passat TDI 2.0 bouwjaar 2006. Onderweg naar Nijmegen begon auto te haperen en inhouden bij gas geven. op de terugweg stopte ik voor de stoplicht en de motor sloeg helemaal af. Na paar keer proberen kreeg de ANWB monteur hem toch aan de praat. Hij kon geen computer uitlezen en daarom vandaag naar de dealer gegaan. Er staat niets in de geheugen van de computer. Kreeg even later telefoontje van de dealer: tandempomp stuk -olie in de brandstof filter. Kosten cca 550 euro...wordt vervolgd. Passat 2.0 TDI Bouwjaar 10-2006 Km 126000
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden