Ga naar inhoud

jacvaso

Members+
  • Aantal items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over jacvaso

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    oostkapelle

jacvaso's Achievements

0

Community reputatie

  1. Heb de auto op gehaald. Er zit een nieuwe generator op met riem en spanner. Olie vervangen met oliefilter, nieuw luchtfilter en interieur filter en moest betalen 775,00 euri. Alleszins redelijk dus. En binnen een half uur een generator vervangen bij dit type auto hoort volgens mij op een ander forum thuis!l
  2. het is een 2.8 V6 30V 4motion van 2002 en de monteur heeft er een dag aan gewerkt. de dynamo is dus inmiddels vervangen evenals de riem en de spanner. het is ook geen VW garage, dus waarschijnlijk moet ik teveel afrekenen.
  3. jacvaso

    dynamo vervangen.

    mijn dynamo heeft de geest gegeven en moet vervangen worden. omdat ik er mee gestrand ben staat hij nu in een garage onderweg. de monteur belt net dat de hele voorkant verwijderd moet worden om dit te doen. is er iemand die hier ervaring mee heeft en me kan zeggen of dat ook zo is?
  4. bedankt allen voor de goede raad ik ga eens bekijken of ik er iets aan kan doen. uiteraard horen jullie hier van.
  5. jacvaso

    Kofferdeksel 3BG

    Op de sleutel bevindt zich een knop met het kofferdeksel symbool. Als ik er op druk verwacht ik eigenlijk dat hij open gaat. Maar nee, alleen een klik te horen van het ontgrendelen. Moet hem zelf met twee handen omhoog doen. Mijn andere auto is een JEEP Grand Cherokee die heeft een achterklep die ik in m,n eentje niet weg kan dragen maar is met 1 vinger te openen en te sluiten. Moet dit bij de PASSAT niet ook zo zijn? Moet ik misschien nieuwe gas veren monteren?
  6. jacvaso

    Autotype??

    Hey Dieseltje bedankt voor het compliment hoor, ik vind hem zelf ook mooi. bedankt ook voor de foto's op een of andere manier lukte het niet.
  7. jacvaso

    Autotype??

    heb ook nog geprobeerd een avatar te creeren. is niet gelukt. blijft te groot. foto's kreeg ik ook niet ge-upload maar hier is een link om ze te bekijken:https://picasaweb.google.com/106293866844090970689/VWPASSAT2830VV6HIGHLINE#
  8. jacvaso

    Autotype??

    ik ben vandaag een uurtje in de weer geweest met koperpoets op de lenzen van de koplampen. voor mij zien ze er uit als nieuw nu. afwachten wat het verschil uitmaakt in het donker.
  9. jacvaso

    Autotype??

    km stand is 160K. de kleur is lichtgroen metallic. zal deze week wat plaatjes uploaden.
  10. jacvaso

    Autotype??

    OK. Vdup en Fai van harte bedankt voor de snelle reactie. Ik weet genoeg. Beter maar even proberende lampen te polijsten en ze voor een melt-down te behoeden.
  11. jacvaso

    Autotype??

    Hallo ik ben nieuw op dit forum en lees allerlei coderingen zoals B3 en B5 etc. Ik zou graag willen weten wat voor type code van toepassing is op mijn Passat. Het is een 2.8 V6 30V 4Motion Highline Sedan van November 2002. Wie het weet mag het zeggen. Verder heb ik ook een slechte lichtopbrengst, vooral bij regen in het donker. Ik las dat er iemand 100W H7 heeft gemonteerd. Mijn vraag : is dit legaal en kun je die lampen zo kopen? Voor de rest is het gewoon een fijne auto om mee te rijden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden