Ga naar inhoud

dropkikker

Members
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over dropkikker

Profile Information

  • Plaats
    Lichtenvoorde

dropkikker's Achievements

0

Community reputatie

  1. @ Catch me, de achterbanden zijn ook gebalanceerd ja Voor zover ik kan zien hang de uitlaat er netjes onder en zijn de rubbers nog heel, ik zal hem volgende week ff op de brug zetten en eens goed kijken.
  2. Het gaat hier om een 1.8 20v automaat, ik heb de banden zelf gebalanceerd niet aan de auto. Maar aangezien het stuur helemaal niet trilt sluit ik de banden uit.. Hoe kan ik de assen controleren dan?
  3. Ik heb sinds begin deze week een Passat 3B automaat uit 1999 en het valt me op dat wanneer ik ongeveer 100 rij de auto resoneert. Als je in de stoel zit dan voel je dat de auto trilt, ik heb van nature een beetje bolle wangen en zelfs die trillen mee Ik heb vandaag de banden opnieuw gebalanceerd maar dit heeft helaas niet geholpen. Het is duidelijk merkbaar van 80 tot 100 km/h. Voor de rest zit er geen trilling in het stuur, dus de banden/velgen lijkt mij niet de oorzaak. Iemand van hier misschien een idee?
  4. Dan zit er een AG4 in, er zit een 1.8 20 kleppert in.
  5. Ik heb geen idee wat voor bak erin zit. Waar kan ik dat aan herkennen dan precies? Wat is tevens de beste manier om een automaat te testen als je gaat proefrijden?
  6. Hallo, Ik sta op het punt om een Passat te kopen uit 1999, deze heeft zoals jullie al wel kunnen zien in de topic titel een automaat. Ik lees echter verschillende verhalen over de levensduur van zon automaat en dat ik beter voor een schakel kan gaan. Nou heeft de auto 135000 km gelopen, dus ik mag toch verwachten dat de bak nog wel een tijdje door kan. Maar voordat ik tot koop overga wilde ik het toch even jullie mening horen. Groeten Mark
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden