Ga naar inhoud

GtB

Members
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over GtB

Profile Information

  • Plaats
    Legnano (Italia)

GtB's Achievements

0

Community reputatie

  1. Yes you are right, thanks. Ok heb goede hoop dat de 3B9860019A gaan passen.
  2. Hallo Nitro68, grazie voor je antwoord. Passen is weten in dit geval Maar voordat ik een rit ga maken van zo'n 100 km om ze te passen is het goed om ervaring van de mensen hier op het forum te horen. Alvast bedankt voor jullie inbreng.
  3. Hallo allemaal, sinds vorig jaar heb ik een passat variant 2.0 TDI Comfort-Line. Bouwjaar is 2010 (een 3c) kleur zwart en heeft nu 40.000 km gelopen. De auto gekocht met 20.000 km en ben er zeer content mee! De comfortline is perfect voor mij want ben een zeer fanatiek windsurfer en met de pass-stoel plat passen er 3 boards, 6 zeilen, 3 masten en 2 gieken in. En kan mijn partner ook nog mee, hetzij op de achterstoel Dit samen reizen is ok voor max 4 uur, als de trip langer wordt is dit niet zo leuk meer. Vandaar maar oproep: Wie o Wie kan mij helpen met mijn vraag: Passen de dakdragers 3B9860019A ook op een variant bouwjaar 2010 (3c) Alvast bedankt voor jullie antwoord. Gerard
  4. Hallo Foperr, Goed te lezen dat je zo enthousiast bent. Heb zelf ook een 3c Variant 2.0 TDI (2010) en wil een tuning laten doen. Mijn vraag is kan je met meer detail omschrijven hoe de auto / motor / koppeling etc reageert op deze tuning? Alvast bedankt voor je reactie.
  5. Thanks Vdub voor de info en je juiste kennis van JD. Ik bedoel ook JD had net de site van JB gelezen vandaar De technische data zijn zijn goed, maar om het "plaatje" geheel te maken wil graag ervaringen horen van 2.0 TDI rijders die meer dan 10D Km gereden hebben met deze tuning. Voor alle duidelijkheid: Ik heb een VW passat variant 2010 2.0 TDI (140 Pk), zwart metallic, comfortline en nu 30D Km op de teller. Alvast bedankt voor jullie reactie.
  6. Hallo Andre, Dank voor je respons, het is nu duidelijk dat ik geen MFA heb. Ik ben Gerard woonachtig in Italia vlakbij Milaan en na jaren Alfa te hebben gereden heb ik nu een Passat variant 2.0 TDI (2010,Km) Comfortline. Auto kort geleden gekocht met 22.000 Km op de teller, auto is als nieuw De wagen bevalt erg goed, heeft HEEL bergruimte (3 surfboards met 6 zeilen passen er makkelijk in!) en is zeer comfortable. Na jaren Alfa was het wel even wennen, maar zit nu met een smile achter het stuur. Mijn Alfa 147 JTD was door Squadra Tuning voorzien van een Massimo chip en heb daar zonder problemen 260D Km mee gereden. Normaal onderhoud gehad en totaal geen slijtage van de tuning (koppeling nooit vervangen). De Passat heeft genoeg vermogen maar ben toch nieuwsgierig naar een tuning door JB, metname of deze tuning hetzelfde brengt als destijds met mijn 147. Als er mensen zijn met ervaring, ik bedoel specifiek 2.0 TDI EURO5, dan zou ik deze graag willen horen. Heb de zoek functie reeds uitgeprobeerd maar krijg daar een enorme hoop info maar niet wat ik wil. Un saluto, Gerard.
  7. Hallo, ben nieuw op dit forum en hoop het een antwoord te krijgen op mijn vraag. Misschien voor vele een simpel vraagje, maar voor mij een hoofdbreker! Vraag: hoe krijg ik het hoofdmenu in het display op het dashbord? Bij mij verschijnt direct na het in contact stellen: DE TIJD, TEMPERATUUR, DAGTELLER etc. Volgens mijn manual moet na het in contact stellen een AUTO op dit display komen, echter bij mij niet. Het drukknopje "RESET/OK" op de ruitenwisser-handel heb ik ingedrukt maar krijg geen HOOFDMENU. Wie kan mij uitleggen wat ik fout doe of heeft mijn VW Passat 2.0 TDI Comfortline (2010) dit niet? Alvast bedankt voor jullie respons, Gerard
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden