Ga naar inhoud

ralph peulen

Members
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over ralph peulen

Profile Information

  • Plaats
    Baarlo

ralph peulen's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik heb een vw passat 3bg, bouwjaar 2003. Momenteel heb ik er een set lichtmetalen velgen op liggen, 17x7.5 j - 225/45/r17, et-35. Ik kan nu van iemand een waanzinnige set velgen overnemen, voordat ik deze overneem wil ik graag weten of deze naar behoren passen, zonder spacers te gebruiken. De maat van deze is, 18x8j, 245/40/r18, et-35 Groet, Ralph Peulen.
  2. Ik heb een probleem met de kachel. Tijdens het rijden blaast deze onregelmatig. Als de auto stationair loopt hoor je de kachel blazen zoals het hoort. Ongeacht in welke stand deze staat. Zodra ik begin te rijden, gaat deze onregelmatig in kracht blazen. van hard blazen naar zacht blazen enz.. enz.. Waar kan ik dit gaan zoeken? Ik heb laatst de kachelmotor (aanjager) los gehad, nadien was dit probleem enige tijd verdwenen. Vanaf vandaag speelt dit zich weer. Is de kachelweerstand een optie? En waar kan ik dit ding vinden. Heb er al het een en ander over gehoord. Maar ik kan de weerstand niet vinden. Deze zou zich in de buurt van de kachelmotor/aanjager zich moeten bevinden. Degene die me kan vertellen waar deze weerstand uberhaupt zit, krijgt een biertje als ik m tegenkom.
  3. Helaas, het gaat m niet meer worden. Ik heb er een nieuw exemplaat ingezet. Via via krijg ik de volledige garage korting. 1C0959799B is niet het volledige nummer. Het gaat nog om een kleurcode en nog een nummer wat er achter staat. Dit staat echter niet op de module zelf. Via het chassis nr van de auto is het volledige nummer op te zoeken. Op het doosje staat dit volledige nummer vermeld en op de sticker op de module. Bij montage als de auto gebouwd wordt of als de module vervangen wordt door de dealer wordt deze sticker verwijderd. Dit is een trucje van volkswagen. Er zijn verschillende soorten modules in omloop met dit nummer 1C0959799B, maar de kleurcode en het nummer bepaalt het comfortpakket. Wij hebben nog gecontroleerd, er zijn 11 soorten modules met het nummer 1C0959799B. Dus zal het altijd gissen zijn en hopen dat je de goeie module gebruikt kunt krijgen. Groet, Ralph.
  4. Is deze nog getest op volledige werking? En waar kan ik deze ophalen? Ralph.
  5. Dit nummer matcht met het chassisnr. Voor alle zekerheid controleer ik het nr op de module zelf nog. Groet, Ralph.
  6. Hallo, Bij mij is een tijd geleden de AB van de centrale deurvergrendeling overleden. Na uitlezing bleek dat het probleem in de sluitingseenheid bestuurderszijde zou zitten. Op advies van de garage waar ik kom heb ik dus het slotmodule in het portier vervangen. Storing was weg, alleen kon sleutels niet inleren. Door een ziekenhuis opnamen kan ik nu, enkele weken verder pas weer verder. Vandaag met mijn passat naar een vw dealer gegaan voor verder uitlezing. (deze zien toch meer dan een doorsnee garage), nu blijkt ook mijn comfortmodule niet in orde te zijn. Deze ga ik nu dus ook vervangen, wat komt er verder bij kijken? Ik kan het compleet bij de dealer laten doen, wat ik niet zie zitten gezien de enorme kostenpost. Wat ik ga doen, ik ben op zoek naar een gebruikte. Maar een bekende van me (die bij een dealer werkt), zegt dat het een beetje link is wat het type module. Bij mij zit de volgende module, 1C0959799B Dit zou echter niet het complete nummer zijn, dus is het niet zeker of de comfort module communiceerd met het comfort pakket van mijn passat. KLOPT DIT? Mocht ik een gebruikte module vinden, wat moet ik dan nog doen om deze te activeren? Alleen het stappen plan voor het inleren van de sleutels? Of komt er nog meer bij kijken? Het volgende stappen plan zou moeten werken om de sleutels in te leren. Hier korte beschrijving om een klapsleutel_afstandbediening in te leren: - Sleutelbaard in contaktslot steken - Contact binnen 5seconden in-, uit- en weer inschakelen - Na opnieuw inschakelen van het contact max. 15 sec wachten om handmatig deuren te vergrendelen met de 2e sleutel of de vergrendelingknop in het portier - Vervolgens binnen 30 seconden na vergrendelen, 2 maal de ontgrendelingsknop of de vergrendelknop indrukken Heeft er iemand nog tips voor mij of gegevens waar ik rekening mee moet houden? Bedankt, R. Peulen.
  7. Ik ben van plan om een dubbeldin pioneer in te bouwen in mijn passat. Het passat type is vw passat 3bg 2.0 Bouwjaar 2003 Hoe zit het met de ventilatie schachten? Ik hoorde dat deze bij sommige modellen in de weg zitten. Welke onderdelen heb ik verder nodig van de volkswagen dealer/ Groet, Ralph Peulen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden