Ga naar inhoud

vwpassat93

Members
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door vwpassat93

  1. zal wel een foutje van de garage zijn om het oliepeil niet te controleren...wel slordig.. Ik moet iedere 15.000km ongeveer een liter olie bijgooien. Wat betreft de olie : als de waarden hetzelfde zijn ( dat andere ook al hebben opgemerkt) geeft dit vlgs mij geen problemen. Temeer ook omdat je 1 liter hebt bijgevuld,dit mengt zich met de andere liters.
  2. Inderdaad is GEEN terugroepaktie helaas alleen coulanceregeling tot 200.000km of 7 jaar
  3. Ben ik helemaal mee eens : beter voorkomen dat genezen.....vandaar mijn opmerking : op hoop van zegen!
  4. vwpassat93

    distributieriem

    Binnenkort moet ik mijn distributieriem laten vervangen ( samen met de 150.000km beurt). De garage controleert dan of de waterpomp ook aan vervanging toe is. Mijn vraag : gewoon meteen vervangen of niet?
  5. Net ff contact gehad met de dealer inzake de pompverstuivers. Er is ( nog) geen terugroepaktie omdat niet alle BKP motoren problemen gegeven. Er zijn auto's die probleemloos 200.000 km rijden of meer..... Op hoop van zegen dus
  6. @bgtdi erg vervelend!! Is de auto in augustus 2007 op kenteken gezet of is dat de echte productie maand? Ik heb ooit een Volkswagen gehad die 1,5 jaar op voorraad heeft gestaan en dus veel later op kenteken is gezet. Ik zie op motortalk.de bijna geen 2007. Ik neem aan dat je de 170pk hebt. Al met al blijft een de Passat een schitterende auto, jammer dat Volkswagen geen verdere maatregelen neemt om problemen te voorkomen
  7. @ allen Hebben alle BKP motoren kwetsbare verstuivers of hebben de latere type's, vanaf 2007 tot het uitkomen van de 2.0TDI commonrail, al een verbeterd type? (Kan me voorstellen dat Siemens na diverse meldingen iets gewijzigd heeft). In het forum zie ik voornamelijk 2005 en 2006 auto's.Wellicht is de 2007 op het forum een 2006 die later op kenteken is gezet? Inzake de tandempomp vlgs mij heb ik ergens gelezen op motortalk dat deze sinds 2007 gewijzigd is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden