Ga naar inhoud

boykie

Members
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door boykie

  1. Ik kwam een advertentie tegen van DMTuning. Je kunt je auto laten chippen voor 225 euro in het filiaal in Almere. Ben niet bekend met dit bedrijf. Iemand hier die zijn auto daar heeft laten tunen? En ben je tevreden of ontevreden?
  2. Ik heb ook een mechatronic die het heeft begeven. Bij de dealer werd gezegd dat ze in backorder staan. Vermoedelijke wachttijd is 3 weken.
  3. BMR is volgens mij Siemens. Dacht dat alle 170pk versies Siemens hadden.
  4. Geldt die coulance regeling eigenlijk alleen voor bepaalde motorcodes? Mag aannemen dat niet iedereen met een kapotte verstuiver onder de regeling valt. Kan me voorstellen dat de Siemens eronder vallen zoals de BKP, BMN, BMR en BRD maar zijn er nog meer?
  5. Was het een terugroepactie geweest zou ik morgenochtend als eerste bij de dealer staan
  6. BKP is Siemens en daar zit de terugroepactie op van 7 jaar en/of 200dkm Er zit toch geen terugroepactie op? Dacht alleen in geval van problemen dat je dan je kon beroepen op de coulance regeling
  7. Dat zijn dus de 170PK PD´s en van de 140 PK PD´s de BKP en welke nog meer?
  8. Weet iemand voor welke motoren de coulance regeling geldt? Is het alleen voor de motoren met Siemens verstuivers of ook voor de Bosch? Heb zelf een BKP met Siemens verstuivers. Heb net de oliepomp moeten laten vervangen, balansas was versleten. Zijn de problemen alleen bij de Passat of hebben andere modellen en ook de Seat en Skoda er last van?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden