Ga naar inhoud

Melmo

Members+
  • Aantal items

    62
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Melmo

  • Verjaardag 09-07-1991

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Landgraaf

Melmo's Achievements

0

Community reputatie

  1. Melmo

    VW Votex Roof Rack

    Ok dan, ja nu heb ik ze al hier liggen. Sleuteltjes heb ik aan me autosleutels gehangen, die raak ik nooit kwijt dus die van de dakdragers ook niet.
  2. Goed, nou is het me duidelijk! Ik heb 'm al een pb gestuurd.
  3. Waarom wordt hier dan over gesproken over een set mistlampen van de chinese/japanse passat maar daar had de 3B wel mistlampen in de bumper. I'm a bit confused
  4. Maar ik rijdt geen BG Maar je zal je vast versproken hebben.
  5. 3b mistlamp zit in de blaker naast de grille, dus wat je vol licht is daar zit een H4 pit, die dan ook mistlicht geeft, das de schakelaar op stads pit aan en 1 tik terug, kun je 2 tikken dan heb je mistlicht voor, kun je maar 1 tik naar je toe trekken, dan heb je geen mistlicht. Want laatste stap met schakelaar is achterlicht. Heb je dus 2 type in bij niet origineel xenon, Gewoon dimlicht is altijd H7 bij Passat, vanaf de 3b dan. Maar dan is het net wat je hebt, de binnen blaker kan dus zowel H7 zijn { non mistlicht } Of H4 { wel mistlicht } Dat is heel mekkelijk te zien, door die rubber dop er af te halen, zitten er 3 stroom pootjes is H4 Heb je 2 Stroom pootjes heb je H7.. Ik hoop of je hier ook nog wat aan hebt. Ps Bassie heeft als ik het goed heb nog een set mistlampen van een Chinese Passat, Of japan, maar daar had 3b wel mistlampen in bumper ?? Maar die moeten erin gemonteerd worden, en toch beetje aanpassen, omdat jij geen chinese hebt. Maar is een set met ondergrille met rooster gaten compleet, in honinggraad. Echt een hele mooie set.En Origineel Volkswagen, enkel Japan. Word hier wijzer van? Het is beetje gecompliceerd maar ik zal er wel uitkomen, bedankt! Doet Bassie die mistlampen dan ook weg??
  6. Melmo

    VW Votex Roof Rack

    Komt goed. Jaa absoluut. Ga de zilveren gedeeltes alleen in de zelfde kleur als de auto spuiten (maakt 't toch meer 'n geheel).
  7. Melmo

    VW Votex Roof Rack

    Nee heb ze al gevonden voor veeeeeeeeel minder Toch bedankt voor het meedenken!
  8. Melmo

    VW Votex Roof Rack

    Hartelijk dank. Fopper zal het je nog beter vertellen. Neem de volgende keer de vlaaien mee, kom ja uit het zuiden van Limburg.
  9. Melmo

    VW Votex Roof Rack

    Weet ik niet, heb ik nog niet geïnformeerd. Op ebay krijg je ze nieuw voor al 65€.
  10. Melmo

    VW Votex Roof Rack

    Heb ze gevonden, de duitse VW dealer verkoopt deze.
  11. Melmo

    VW Votex Roof Rack

    Bedankt dat je me dit nu zegt (net op tijd). Kan iemand dit bevestigen??
  12. Melmo

    VW Votex Roof Rack

    Dat zou geweldig zijn dankjewel, kan je ook eens kijken of de bevestiging (de goot waarin de houders komen) anders is bij die 3B als bij jouw 3BG?
  13. Melmo

    VW Votex Roof Rack

    Zou trouwens awesome zijn als de bevestiging toch hetzelfde is >>> http://auto-diversen.marktplaats.nl/acc ... ZPAf4%253D <<< Heb 'm gemaild en deze zijn helaas al verkocht
  14. Melmo

    VW Votex Roof Rack

    Hmm, maar volgens de Amerikaanse site waar ik ze op heb gevonden passen ze niet. Misschien is de bevestiging anders?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden