Ga naar inhoud

Evertje

Members
  • Aantal items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Evertje

Profile Information

  • Plaats
    Arnhem - Alblasserdam

Overige

  • Vagcom
    nope

Evertje's Achievements

0

Community reputatie

  1. Zijn het normale T10 lampjes of led's? als het led's zijn moet je heb eruit halen en een slag draaien, er is namelijk een plus en een min pool. Of je heb gewoon pech dat het een kapot lampje is, even wisselen of meten met een volt meter en je weet wat je te doen staat
  2. Het is ook bij mij goed gegaan hoor, wel was 1 reflector los geschoten waardoor het lichtbeeld ging trillen bij het stationair draaien. Vast gezet en alles is weer oke. Succes!
  3. Ik had ook al zachtjes zitten trekken maar ja, toch niet zo hard uiteraard.. was er al bang voor. Morgen maar eens wat harder me best doen tnx voor je hulp.
  4. Nou, ik had vandaag even tijd dus ik dacht ik verwissel me stads alvast even voor de led variant.. Ik kan net met 1 vinger bij de lamp komen, moet deze eruit getrokken worden of gedraaid? Doe ik iets verkeerd? Als het mee zit morgen even me xenon monteren, daar heb ik nu alles voor binnen...
  5. Ik had het gelezen op een ander forum, en vandaag eraan gewerkt. Snap niet waarom ze het los krijgen want je hoeft aan het dimlicht alleen maar te draaien. Helaas hadden ze een defecte xenon lamp geleverd dus kon ik alles vlot weer dicht maken. Het viel mee, idd een paar parkers aan een zijde en wat kapjes en je kan er redelijk makkelijk bij. Bij me vorige auto kon ik dus vrolijk de accu eruit tillen en aan de andere kant zat het water reservoir in de weg welke met een span band weg kon trekken. Het leek even ingewikkelder met alle verpakking materialen onder de kap. De stad lichten zijn wel goed diep weg gewerkt zeg.. als die stuk gaan ben ik even bezig hihi.. Tnx voor de info luitjes, top!
  6. Ah mooi, tnx voor de info. Was aan de Google geslagen en zag dat je voorzichtig moet doen. Blijkbaar kan je zo de reflector los duwen. Als het weer het toe laat zal ik morgen eens kijken of ik er een beetje fatsoenlijk bij kan.
  7. Euh het gaat om de H7 dimlicht, dit om de xenon aftermarket te vervangen. En uiteraard voor de toekomst als er een lamp stuk gaat. tnx voor het verplaatsen (de avater is inderdaad de koplamp type in kwestie)
  8. Ik heb vandaag een poosje zitten zoeken hoe je de lamp van je koplamp kan wisselen, er moet nogal wat los gehaald worden volgens mij. In het instructie boekje kan ik er niks over vinden en ik kan hier ook geen howto vinden. Ik kom wel compleet demonteren van bumpers tegen om de hele unit te vervangen maar dat lijkt me een beetje over dreven. Iemand een linkje naar een uitleg die ik niet gevonden heb of een klein handje hulp?
  9. Evertje

    Leek vraagje

    edit, was in de veronderstelling dat het een pb was, ik heb niet goed opgelet
  10. Evertje

    Leek vraagje

    Bij de auto die ik hiervoor had (volvo) was ik in het bezit van Vadis, een soort software pakket met alle details over o.a. onderhoud en hoe de auto letterlijk in en uit elkaar moet/kan. Bijvoorbeeld hoe haal ik de bumper af af en op de tekening staat gelijk eventueel bestel nummer van elke boutje of moertje zeg maar.. Erg handig ook al is het niet de bedoeling dat ik het had, scheelde toch uren zoeken hoe iets los moest enzo. Bestaat zoiets ook voor de passat en zo ja hoe heet dat? Gezien de bedoeling van de fabrikant zal ik de vragen verder legaal houden
  11. En wat ze kosten en andere info moeten we even voor mailen? Vind het er goed uit zien echter, of ik zo'n zin heb om de hele auto er voor ondersteboven te keren.. Zeker nu, kom net uit het ziekenhuis en mag twee weken niet rijden hihhi Heb je ook een avond shot van het aangezicht en de lichtopbrengst?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden