Ga naar inhoud

Cabdriver

Full Members
  • Aantal items

    196
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Cabdriver

  1. Ok ik zal het eens verder zoeken.
  2. Kan ik deze gebruiken want heb deze achteraf ingestoken.
  3. Is er geen preciezere onderdeelnummer voor dit type want ik vind alleen maar deze onderdeel met alle soorten doeleinden.
  4. Ok en met de 3G0927238L zou wel lukken? Diver bedankt voor de foto.
  5. Ok zal ik doen. En een update geven. Thx
  6. Oh nee ik heb geen mode knop in gebruik en zou graag de twee knoppen van mekaar houden om zeker te zijn dat er niet op gedrukt zou worden door prutsers 😂😂
  7. Ik heb alles kunnen aansluiten maar omdat mijn garage aan de achterkant zit van mijn huis heb ik daar geen zicht op. Heb vanmorgen blijkbaar per ongeluk de garage opengedaan. Of misschien door mijn kids… Ik heb wel een ideetje maar weet niet of het zal werken. Ik ben nu van plan om garage met twee knoppen tegelijkertijd te bedienen en zou de ROLLO-knop met MODE-knop combineren. Zou dat mogelijk zijn? Ik wou die knoppen in serie leggen. De ene werkt niet zonder de andere.
  8. Magische woord was blijkbaar rear roller blind.
  9. Wulfke, je hebt het weer mooi geregeld 👍. Ik zal eens kijken of ik er iets aan kan doen op plaats 18
  10. Kan ik doen. Heb deze besteld, is gemakkelijk.
  11. Met de droge weer heb ik het eindelijk eens nagekeken en Kufatec opteerde voor zekeringhouder 46 voor constante stroom maar omdat deze bezet was, heb ik 47 gebruikt, blijkbaar is deze plus na contact. Aangezien ik de de schema niet heb van mijn zekeringkast heb ik zitten uit te meten welke ik kon gebruiken. Nu werkt het eindelijk hoe het moet.
  12. Nee, geen knoppen aan de rechterkant, aan de linkerkant heb ik alleen start/stop knop
  13. Het gaat een beetje moeilijk. Ik zal het met de oude doen moest zijn dat ik iets breek 😂
  14. Ik zie iets groens ertussen. Het is voor een B8. De stekker is ondertussen wel besteld. Donderdag heb ik hem.
  15. Ah ok. Dat wist ik niet. Ik zal het eens proberen. Bedankt voor deze tip!
  16. Ja dat wel. Voor de zonnerollo heb ik het gevonden maar voor de verlichting ervan weet ik nog steeds niet hoe je het moet meten om te weten welk plus is en welk massa is.
  17. Hallo iedereen, Ik heb zo'n zonnerolloknop besteld en zou graag mijn garagepoort mee willen bedienen. Graag zou ik de pinbezetting willen weten zodat ik geen kortsluiting ga maken en hoe je dat opzoekt in elsawin want als ik de onderdeelnummer intikt bestaat het niet alsook het woord zonnerollo, curtain, behalve switchmodule maar er zijn er tientallen. Groetjes Cabdriver
  18. Goeie vraag, ik moest die op een bepaalde plaats steken bij de zekeringhouder, maar vanwege het zo moeilijk was heb ik denk ik een ander genomen dat zou wel eens de problemen verklaren. ik zal vanavond kijken op de plannen van kufatec op welk pinbezetting( zekeringhouder) die zou moeten komen en kijken waar ik die gestoken heb. Ben nu effe op baan.
  19. Hallo iedereen, weet iemand wat ik nog moet aanvinken in vcds? Want mijn koffer reageert niet bij behalve als mijn auto op contact is of als ie draait. Ook klapt mijn camera niet terug als ik mijn contact afleg tenzij ik het snel op contact zet en terug uit dan klapt ie wel terug voor de rest werkt de camera hoe het moet.
  20. Wulfke is er nog iets dat ik bij moet vermelden voor de members voor dit topic?
  21. Gewoon verandert van not installed naar installed. Voor de rest werkt het goed. Zoals je me gestuurd hebt via adaptions. Ik denk dat je op finetuning doelt daar moet ik nog eens op controleren voor stand 1 2 en 3. Maar ik hoor hem wel goed draaien.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden