Ga naar inhoud

PassatboyBelgie

Members
  • Aantal items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over PassatboyBelgie

Profile Information

  • Plaats
    België

PassatboyBelgie's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ok dank je wel man en heb gekeken naar die link maar welk model is eig "Passat 3BG"?Die ken ik niet.. . En eerlijk gezegd als ik dat allemaal zo lees.. gaat mijn goesting ECHT over om een passat te kopen man,eender welk model! Sorry jongens..
  2. Ja mijn topics gingen ook over 3c 2008 model maar ben gewoon benieuwd of die model van de foto(rond 2002) ook al die problemen hebben want zie er op de weg enorm veel van die rijden en ga er vanuit dat het gewoon goede auto's zijn.. . Ik vind ze trouwens echt wel mooi hoor..
  3. Ik had het over passats rond 2002 gelijk volgend model:
  4. Komen deze problemen ook voor bij Passats rond de jaar 2002?
  5. Ahaaaaa zooooo... dus bij modellen van 2007 zijn er toch ook nog problemen???Ik dacht TOT 2007.. dan zal ik alvast eentje die ik gezien heb van 2007 maar links laten liggen want daarom zal die man drek men bod geaccepteerd hebben..
  6. Ok man je bent nu al bedankt en ik laat je iets weten wanneer ik de auto ga kopen.. ,maar als het een siemens blok is ga ik het toch laten hoor.. (injector ziekte..).
  7. Ai ai ai.. dat zijn kosten die ik echt niet wil maken want vind dat de auto al genoeg kost hoor.. nee?(auto zelf+verzekering,inschrijving,.. )
  8. Heel hartelijk bedankt man!!!!Ik ga er op letten of het een siemens motor is of niet.. maa heb gemerkt dat je bij de meeste wagens niet zoveel ziet omdat er meestal een grote zwarte kap op zit? Ps:wat zou zo'n injector dan mogen kosten?
  9. En hoe kan ik checken of die een dpf roetfilter heeft?En als die het heeft en dus als het een siemens is is dat dan goed of niet? Of beter niet kopen dan?
  10. Ja dat is mij ook wel opgevallen en ik weet ook dat rond die km's tijd is voor de distrir. .. .Als ik geluk heb is het al verandert en anders ga ik toch nog proberen dat er vanaf te pingelen.. . En wat zou ik eig moeten lezen bij de voorwaarden en wat niet? Ik heb vandaag nog gebeld voor de boordcomputer op engels te laten zetten en hij maakte er geen probleem van om dat te doen voor hij het verkoopt aan mij.. . Ik bedank jullie voor ECHT ENORM BELANGRIJKE nuttige info!!!!
  11. Je bent echt bedankt voor de informatie en dit kan ECHT ENORM belanrijk voor mij zijn om SERIEUZE kosten in de toekomst te vermijden.. . Ik heb de auto nog niet maar ga die denk ik ten laatste volgende week halen.. . Het is een 2.0L TDI uit 2008 met 110 000km. Voor ik het koop ga ik de motorcode toch eens controleren hoor.. . Bedankt voor de info en je hebt ergens mss wel gelijk.. daar heb ik ook nog weleens over nagedacht dat als je iemand meeneemt die je moet helpen met de wagen te kopen en je er later problemen mee hebt wat je moet doen? Och ja,sowieso ga ik toch iemand meenemen en problemen kunnen er altijd zijn hé.. ,dat is mss gelijk trouwen:je weet nooit wat de toekomst gaat bieden met haar..
  12. Ik denk het ook niet dat die over een multifunctioneel stuur beschikt maar ben niet zeker.. ,zoals ik al gezegd heb ik heb de auto nog niet gekocht dus hij staat niet bij mij. Gisteren heb ik er even ingezeten en een testrit gemaakt en heb er eig niet op gelet op of hij een multifunctioneel stuur heeft of niet en van die dingen.. . Ben van plan hem te kopen.. . Het is een 2008 model met 110 000KM,2.0TDI.. :het schijnt dat meeste kinderziektes bij modellen vanaf 2008 al weggewerkt zijn gelijk verstuiverproblemen(heel dure grap!) enzo bij zijn voorgangers van rond de bouwjaar 2006?
  13. Sorry makker,er staat wel dat het mogelijk is om de taal te veranderen maar hoe je dat moet doen heb ik niet gevonden hoor..
  14. Ik heb zelf ook een Passat uit 2008... Problemen kunnen wel voorkomen, maar toch in veel minder mate. Ik weet niet of het BKP blok ook nog na 2006 gebouwd is. Deze zou ik vermijden even als de BMR (170ps). Die schijnt dezelfde verstuivers als de BKP te hebben. De BMP is van die generatie volgens mij het blok met de minste problemen... Het is wel verstandig om even een kenner mee te nemen die verstand heeft van deze generatie Passat (Guyke)... Succes en veel plezier! En hoe kan ik zien wat voor motorblok het is:bkp,bmr,bmp?Staat dat ergens? Ps:ik zou zeker graag 1 van jullie willen meenemen of tenminste afspreken bij de verkoper van die auto want ik wil echt zeker zijn.Als iemand wilt?(de beste specialist hier?)
  15. Bedankt maar helaas ik heb niets kunnen terugvinden over de taal..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden