Ga naar inhoud

Willemg

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Willemg

Profile Information

  • Plaats
    Nijmegen

Willemg's Achievements

0

Community reputatie

  1. Willemg

    Wieldopje kapot

    Via google uiteindelijk met zoekterm Naafdoppen belandt op: http://www.naafdoppenshop.nl/c-1000874/volkswagen/ Wellicht ook handig voor anderen.
  2. Willemg

    Wieldopje kapot

    Van mijn 16 inch velgen mis ik 1 afdekdopje. Het dopje met het VW-embleem dat het middengat van de velg afdekt. Weet iemand een adresje?
  3. Na een kleine aanvaring met een paaltje wil ik mijn linker voorscherm vernieuwen. Op internet al wat gevonden, maar ipv imitatie zoek ik een orgineel scherm. Iemand een goeide tip?
  4. De rechter electrisch verstelbare zijspiegel reageert altijd. Als de stand op rechts staat, kun je de rechter zijspiegel instellen. Als de stand op links staat, kun je de linker zijspiegel instellen, MAAR de rechter zijspiegel reageert ook. Het lijkt erop dat de schakelaar defect is. Iemand ervaring mee?
  5. Ik krijg af en toe een onterechte melding dat de ruitenwisservloeistof op is. Geen relatie met remmen/optrekken/heuveltjes/etc. De melding komt spontaan en verdwijnt ook weer spontaan. Iemand een idee? De sensor lijkt mij intact. Ik denk dat het eerder een stekkertje is dat niet goed contact maakt. Maar waat kan ik dat stekkertje vinden?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden