Ga naar inhoud

klotskop

Members
  • Aantal items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over klotskop

Profile Information

  • Plaats
    venlo

klotskop's Achievements

0

Community reputatie

  1. klotskop

    Stoel

    Ok Dank voor jullie antwoordt1
  2. klotskop

    Stoel

    Is het mogelijk de voorstoelen tijdelijk om te wisselen. De bestuurdersstoel moet gerepareerd worden en als ik ze om kan ruilen is de auto toch bruikbaar.
  3. Dit is de defecte Visco koppeling!
  4. Dank jullie voor alle goede raad, ik ben uiteindelijk bij iemand terecht gekomen die het voor 50 euro samen met mij heeft gedaan maar het gaat echt niet zonder hem in servicestand te zetten en dan moet de hele koppeling eruit want aan de achterkant zitten ook nog drie boutjes met speciale vertanding in de kop waar je speciaal gereedschap voor nodig hebt. Al met al drie uur werk (koppeling zelf slechts 10 minuten) voor een vakman en speciaal gereedschap benodigd.
  5. Ik heb vanavond met een vriend de stroom gemeten die in stilstand verbruikt wordt en dat is 0.2A Alle lampjes uit geschakeld. Het is vreemd dat als je de meter aansluit hij 2A verbruik aangeeft en dan terug loopt naar 0,2 A We hebben geen idee of dat veel is. Wanneer de accu vol is meet hij 12,65 volt en als ik de auto niet meer gestart krijg is het 11,4 volt, de radio is dan ook zijn geheugen kwijt. Bijladen doet hij als de motor loopt 14.4Volt maar hij loopt niet stationair en slaat steeds af.
  6. klotskop

    Accu loopt leeg

    Ik heb regelmatig mijn accu leeg terwijl ik denk dat er niets aan is gebleven. De frequentie is zo opgelopen dat hij na een dag leeg is (11,4 volt). Er zit een nieuwe accu in. Wanneer ik hem met en druppelaar op laadt lijkt het alsof de startmotor moeizaam op gang komt en blijft de auto ook niet stationair draaien. Soms gaat het ook een paar dagen goed maar helaas wordt ik regelmatig verrast. Iemand een idee? BVD John
  7. Door omstandigheden ben ik er nog steeds niet aan toegekomen. Kan ik ergens vinden wat een alternator is en waar die steun zit?
  8. Inderdaad, lampje kapot, nooit aan gedacht. Dank voor jullie hulp!
  9. Het probleem is dat hij naar links heel snel klikt. Naar rechts is normaal.
  10. Waar kan ik het relais van de knipperlichten van mijn VW Passat VARIANT 20V 92 KW Bouwjaar 98 precies vinden? Wat moet ik demonteren?
  11. Wat is de alternator? kun je dat toelichten?
  12. Het gaat dus om de VW Passat VARIANT 20V 92 KW Bouwjaar 98. De wegenwacht attendeerde mij erop dat de visco koppeling defect is omdat hij constant meedraaid en niet met de hand tegen te houden is wanneer de motor nog koud is.
  13. Tussen de fan en de radiator is zo weinig plaats dat je de vier imbusbouten niet uit de fan krijgt. Dat is het probleem.
  14. klotskop

    Viscokoppeling

    Kan iemand mij uitleggen hoe en of je zelf de viscokoppeling kan vervangen. Heb het geprobeerd maar er is zo weinig ruimte tussen fan en koppeling.
  15. Omdat mijn cruisecontrol (VDO tempostat 83601) het niet meer deed heb ik door middel van een stroomdiagram de indicatie dat de servomotor van mijn cruisecontrol defect is. Ik weet niet hoe oud hij is maar de auto is van 1998. Iemand tips of dit zelf te repareren is en hoe?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden