Ga naar inhoud

passat b6 marko

Members+
  • Aantal items

    2921
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

Berichten die geplaatst zijn door passat b6 marko

  1. Net even gekeken ik heb nu 8j et44 18inch met 245 40 banden met deze set up gaat nu alles perfect.Als ik nu velgen neem met de zelfde J maat en et en bandenmaat 245 35 20inch dan moet het wel lukken toch?

    Nope dat gaat niet passen. ik heb momenteel 225/30/20 8,5j et45. en dat is kantje boord. 9j lukt wel maar never nooit met een 245 breedte ;)

  2. En vervolgens komt het meest hypocriete; "wij" zijn te knieperig om een originele 510 te halen voor slechts €2800,- en denken een eerlijke "nieuwe" te kopen voor €500,-.

    "Wij" houden zelf, samen met VW, de diefstal hierdoor in stand. En idd, sommigen maakt het niets uit dat iets gestolen is, als het maar goedkoop is en er maar niet teveel voor hoeft worden te betaalt.

    Precies mijn gedachte! Wel voor een dubbeltje op de eerste rang maar janken naderhand als hij weg is.

  3. Het mooie is bij ons dat mijn vriendin stempels had gekocht bij ome ali voor die hobby met kaarten maken/drukken met zo'n een bosser machine of zoiets. Sommigen zijn binnen en sommigen niet. Besteld eind augustus! Uiteindelijk voor één nog een dispute gestart. En de andere was de tijd helaas verstreken.

    De gestarte dispute was eind vorige week gestart en maandag bericht gekegen, dat ik een full refund krijg wegens geen reactie van de verkoper..., en guess what??? Vandaag..... 2,5mnd later lag toevallig die bij ons in de brievenbus. Dus krijg mijn 1,86€ weer terug plus object mag ik houden. Eerste dispute en gewonnen!

    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

    €1,86? Daar zou ik de moeite nog niet eens voor doen om een dispute voor te starten, laat staan als je je product gewoon binnen heb gehad dat vind ik personelijk triest. But thats my opinion :)

  4. Xenon in een standaard reflector behuizing of met projectie lenzen? Ik ga je vervloeken als ik je op de weg tegen kom met xenon in een reflector behuizing ;)

     

    Let op met de sets van ome Alie, willen wel eens niet can-bus proof zijn ondanks dat het wel vermeld wordt. Als alternatief kan je hier in NL een can-bus proof set kopen (~50 eur) en de reserve lampen van ome Alie :)

    Ik ook, heb daar een pesthekel aan dat strooi licht. ome ali is idd niet om altijd naar huis te schrijven wat betreft kwaliteit.

  5. Wie heeft er ervaring met velgenexpert.nl in Amsterdam?

     

    Stralen + 3-laags poedercoaten + (de)montage en balanceren komt op €290 excl BTW voor een set 16 inch velgen. Ziet er uit als een goede prijs.

     

    Voordeel: is bij mij in de buurt, zodat ik niet twee keer een halve dag in de auto zit om de spullen te brengen en later weer op te halen (al is het absoluut geen straf om met de Passie op pad te zijn  :angel: )

    Velgencoating.nl en velgenherstel.nl zijn een fractie goedkoper, maar liggen wel een stuk verder weg ...

    voor tientjeswerk zou ik niet het halve land afgaan ;) ik zou dan gewoon naar velgenexpert.nl gaan ;)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden